REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Antonia, pusă la zid după ce s-a fotografiat alături de Chris Brown

Antonia, pusă la zid după ce s-a fotografiat alături de Chris Brown

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 1007

Antonia se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde păstrează frecvent legătura cu admiratorii ei, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Antonia, pusa la zid dupa ce s-a fotografiat alaturi de Chris BrownRecent, însă, vedeta a mers la concertul lui Chris Brown, postând mai multe imagini și filmări de la show-ul celebrității internaționale. De asemenea într-una dintre fotografii, Antonia apare alături de cântăreț, lucru care nu a fost deloc pe placul internauților, care au reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

Mulți dintre fani au criticat-o pe Antonia pentru faptul că s-a pozat alături de un bărbat, care a bătut o femeie. Este vorba despre episodul din vremea când Chris Brown și Rihanna formau un cuplu, la momentul respectiv artistul agresând-o fizic pe cântăreață.

"Nu doar ca ești mai talentat, dar din câte știu nu i-ai învinețit ochii Antoniei sau spart gura la nervi. Spune-i măscăriciului violent să se ducă de unde-o venit, si Antoniei să își caute alte surse de inspirație(...).",

"Ăsta bate femei", "Nu ți-a dat și ție vreo palmă?", "Am trăit s-o văd și p-asta", "Nu el este cel care a recunoscut că a bătut-o pe Rihanna și a lăsat-o cu fața distrusă? (...)Atât de trist!",   sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, nici reacția lui Alex Velea nu a întârziat să apară, căci unul dintre fani a lăsat un comentariu legat de partenerul Antoniei, artistul răspunzându-i de îndată internautului.

„E mai talent Alex”, a fost comentariul unui tânăr. „Și eu te iubesc”, a fost reacția lui Alex Velea.

Internetul s-a împărțit în două tabere, după postarea Antoniei

În timp ce mulți au criticat-o pe Antonia, pentru postarea sa pe care a făcut-o alături de Chris Brown, alți internauți au ținut chiar să o felicite pentru felul cum arată, dar și pentru ceea ce face în muzică, înțelegând că, de fapt, îl apreciază pe cântărețul internațional doar ca artist.

"Giiizaz, câte comentarii la adresa lui... c-a făcut, c-a dres.. nu e cu el, nu cred că o interesează ce-a facut sau ce face! E doar o poză cu el ca artist... nu-l vezi oricând, oriunde! De ce nu luați lucrurile ca atare? Mai nou trebuie să facem "analiză pe text" a unei vedete înainte de poză? C'mon.. fiecare vedetă/ persoană publică are câte o "bilă neagră" la un moment dat. Să ne bucurăm de poză, video'uri si de vocea lui... cine poate!", a fost comentariul unui internaut, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce urât e Țiganul mioritic pe langa Chris
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468