REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

APEL CĂTRE CONSTĂNȚENI: NU MAI ARUNCAȚI GUNOIUL ÎN STRADĂ

APEL CĂTRE CONSTĂNȚENI: NU MAI ARUNCAȚI GUNOIUL ÎN STRADĂ

Replica API 7 august 2017 | 21:40 471

Locuitorii din zona Brotăcei sunt oripilați de situația din zonă! Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă nu se mai deplasează cu gunoiul la pubelele special amenajate și lasă gunoiul în plină stradă pentru a fi purtat de vânt.

Acest lucru se întâmplă frecvent, iar oamenii sunt exasperați de modul în care arată cartierul, plin de gunoaie. Ultimele imagini trimise de către un cetățean duminică, 6 august, sunt făcute în zona stației de autobuz din cartierul Brotăcei, unde gunoiul miroase îngrozitor de la temperaturile ridicate, iar vântul le poartă în plină stradă.

Nu este prima oară când oamenii fac apel la cei cu mai puțin bun simț din zonă rugându-i să folosească ghenele de gunoi și nu boscheții pentru a-și depozita gunoaiele, aceștia rugându-se de autoritățiile competente să-i amendeze pe cei care sunt surprinși că aruncă resturile menajere în stradă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de natia asta, vai de poporul acesta needucat. Ar trebui niste masuri mai radicale..., lege si pedeapsa..
0
0
Majoritatea gunoaielor aruncate aiurea sunt opera chiriasilor, aceste fiinte neevoluate fara nici un capatai.
0
0
Pai Mazare avea nevoie la politia locala de circulisti, care sa le protejeze interesele obscure, nu de agenti de ordine publica ... Agentii mazaristi fac circulatie si tiganii se plimba in voie cu carutele, cetatenii needucati arunca gunoaie ...
3
0
Oameni de tip gunoi arunca gunoaie aiurea. Poti sa ai mama lui Polaris si pe Trump primar,gunoiul omenesc ranane tot gunoi si face mizerie imediat ce altii au facut curat. Ce ziceti,poate niste voluntari ceva,niste soldati americani sau studenti straini sa adune de pe jos nu ar fi bine?
4
0
Arunca atit constantenii ,dar si asa zisii turisti.Nu se aplica masuri coercitive.
4
0
daca era ma-ta primar , era mai bine ? dar nu putea fi pt ca ea nu stie sa scrie , deci nu putea sa-si depuna candidatura .....tu...bou , vezi ca iei muie zilnic .
2
3
Sunt mai multi factori: nesimtirea oamenilor, cainii fara stapan, indolenta polaris. Cum e posibil sa vezi gandaci prin tot orasul iar ei sa nu spele strazile? Rusine primariei care nu ia masuri.
4
1
multumim fagaboului si slehtelor de makidoni,tigani,corciturilor orientale de la conducerea,,orasului,,si ,,statiunilor,,turistice.,,specialii,,cu salarii speciale transpira,muncesc de zor.
5
2
Sunteti oligofreni!! Cum sa tipati la constanteni sa pastreze curatenia si nu sunteti cu ochii pe turistii care isi arunca gunoiul pe unde apuca.Ce inseamna nesimtirea asta?Adica in orasele statiune localnicii sunt vinovati ptr gunoaiele si distrugerile pe care le produc turistii???Mi se pare imbecila si masura igienizarii spatiilor verzi de catre elevi dusi cu clasa sa stranga gunoiul in urma turistilor de la mare sau de la munte!!
4
2
Ce apel??? Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni
4
5
Despre ce vorbim....
4
1
Noxele drifturilor te-au '' noxat'' .. gunoaiele care sunt exact treaba ta , nu te tulbura! Bleah... Peste tot in lumea civilizata tomberoanele sunt ingropate , doar la noi sunt ghenele deasupra nivelului marii cu mult!
2
0
pana in Lapusneanu sunt doar sezonisti cazati de "zdrangane cheie" aia de la campus. Aia nu prea stiu unde-s ghenele si il arunca in drum spre plaja. Zona trebuie luata la puricat de Politie - se mai poarta "cartea de imobil"? -, ANAF si lucratori ai primariei. Astia din urma pentru taxarea sezonistilor pentru gunoiul menajer. Ca nu vad de ce eu platesc taxa, dar din taxa mea de salubritate vecinul produce de 10 ori mai mult gunoi intr-o luna prin cazarea sezonistilor!
4
1
Eu mi am montat o camera de filmat , si care arunca gunoiul il vedeam si il agatam de toba de esapament si s au mai linistit !
7
0
Il aruncam pt ca nu sunt camere video pe strazi si atunci facem ce vrem. Asa vrea primaru. Mizerie si gunoi, fara camere video.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108