REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Arafat avertizează că este posibil să fie reintroduse restricții în anumite zone

Arafat avertizează că este posibil să fie reintroduse restricții în anumite zone

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 883

Este posibilă reintroducerea unor noi restricții în anumite zone ale țării unde numărul cazurilor de coronavirus este crescut, dar totul depinde de cifre, afirmă secretarul de stat Raed Arafat. El a vorbit despre punctele fierbinți ale României: București, Argeș, Prahova, Brașov, Dâmbovița, la care se adaugă Galați.

Întrebat duminică seară la Digi 24 dacă ar fi posibil ca autoritățile să spună „stop la mare” sau la munte, pentru a limita răspândirea comunitară a coronavirusului, Arafat a afirmat că este posibilă izolarea unor anumite zone.

"Știți care este treaba? Nu știu dacă mai e posibil să spunem <> acum. În primul rând, nici legislația nu permite acest lucru. Nu mai avem (...) Singura chestie este să te duci înapoi să pui restricții. Restricții se pot pune. Poate nu național. Și trebuie, la un moment, să vedem cum evoluează și s-ar putea să ajungem să avem nevoie să aplicăm restricții zonale, locale, în anumite zone. Deci, este posibil”, a declarat Raed Arafat.

El a reamintit că în prezent avem continuu un număr foarte mare de cazuri în câteva "puncte fierbinți” - București, Argeș, Prahova, Brașov, Dâmbovița, la care se adaugă Galați.

"Dacă continuă această creștere, dacă continuă situația așa, este posibil să se ia anumite măsuri, pe alocuri, pe anumite zone. Asta nu s-a discutat, dar normal că trebuie discutat și în cadrul Grupului tehnico-științific, și la toate nivelurile, ca să se vadă de fapt ce trebuie făcut pentru a opri răspândirea mai departe”, a declarat Raed Arafat.

Alte 456 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate duminică în România, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 32.535 , potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arafat este singurul roman care a facut ceva bun si functional in tara asta pe banii lui SMURD
0
3
Deci securistul Basescu a avut dreptate cand a vrut sa-l dea pe asta jos.
7
2
Ai mai inchis oamenii in casa bai arab prost, ce ai rezolvat? Specialist de kkt
10
1
Altceva mai stii ?-----ce vrei sa stam toata viata in casa ?-----Ia sa stati si voi odata cu populatia si sa nu va mai plimbati cu limuzinele pe banii rominilor
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108