REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ARUNCAT din PSD, Adrian Țuțuianu își dă de gol foștii colegi: 'Vor să introducă amnistia și grațierea în textul OUG pentru modificarea Codurilor penale'

ARUNCAT din PSD, Adrian Țuțuianu își dă de gol foștii colegi: 'Vor să introducă amnistia și grațierea în textul OUG pentru modificarea Codurilor penale'

Replica API 12 decembrie 2018 | 03:12 358

Senatorul Adrian Țuțuianu a declarat, luni seara, la Digi 24, că este un adversar al adoptării ordonanțelor de urgență, dar că, în cazul modificărilor la Codul Penal și de Procedură Penală, situația este atipică. Țuțuianu a spus că 31 de articole din Codul Penal și 64 din Codul de Procedură Penală sunt neconstituționale, motiv pentru care ordonanța trebuie adoptată, conform stiripesurse.ro.

Țuțuianu susține că “textele ordonanțelor vor fi realizate de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și se referă exclusiv la prevederile constituționale. Cât despre prevederile neconstituționale, acestea vor rămâne în dezbaterea Parlamentului”.

Totodată, Adrian Țuțuianu, susține că încă nu se știe dacă textele ordonanțelor sunt cele adoptate în comisia Iordache sau au suferit modificări. Senatorul nu exclude totodată ca în textele ordonanțelor să se strecoare și referiri legate de amnistie și grațiere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de firia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Si mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
1
0
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE exact cum au facut francezii acum. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni si misei. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
3
1
Muie tutuianu , cine te mai vrea daca tu dai in primire , esti de cacat s-a terminat cariera ta . Nu stateai bine in banca ta , nu castigai destul ?
1
3
27 decembrie 1784 a fost revolta condusa de Horia Closca si Crisan, pana in 1918 mai mananci o paine
5
0
nae,Horia si alte zdrente tip asistati sociali.
2
5
Horia closca si crisan pe strada revolta de la 1918 si 2018 vs
2
5
legea asta de kkt daca este schimbata de o oug vafi de diarie,specific acestor parlamentari hoti care fac legi in folosul talharilor,muiepesede
10
5
ADRIAN TUTUIANU
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108