REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aşa parchează reprezentanţii unui Oficiu Consular de la Constanţa!

Aşa parchează reprezentanţii unui Oficiu Consular de la Constanţa!

Replica API 15 aprilie 2016 | 00:41 419

Pe Aurel Vlaicu

Pe Aurel Vlaicu

Reprezentanţii Corpului Diplomatic, mai exact din cadrul Oficiului Consular, îşi etalează lenea la Constanţa! Este vorba despre un autoturism care a fost parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, în faţa unui magazin de bricolaj de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Imaginile au fost suprinse miercuri, 13 aprilie, în parcarea Leroy Merlin de pe bulevardul Aurel Vlaicu. “Am văzut când a parcat şi chiar am fost curios să văd dacă este vorba despre o persoană cu handicap. De unde?! A coborât şoferul, care se afla singur în maşină şi nu avea absolut nici o problemă, şi a intrat în magazin. Pur şi simplu nu a avut nici o treabă. Se tot face atâta vâlvă, se pun caracatiţe, au fost campanii, acţiuni şi iată că mai marii nu dau nici doi bani.

Doar la oamenii de rând se ridică pretenţii să se facă apel la bunul simţ şi la a respecta legea”, a declarat, pentru „Replica”, un tânăr care a asistat la scenă. Cât despre numărul de înmatriculare al Mercedesului, facem precizarea că acesta aparţine Corpului Diplomatic. Mai precis, plăcile pentru înmatricularea vehiculelor aparţinând corpului diplomatic contin textul CO (Oficiu Consular), CD (Ambasada), sau TC (Transport Consular), şi sase cifre grupate câte trei.

Primele trei cifre identifică reprezentanţa diplomatică sau organizaţie internaţională, iar ultimele trei sunt alocate crescător, de obicei în concordanţă cu funcţiile diplomatice. Grupele de câte trei cifre încep de la 101. Acest tip de înmatriculare este efectuat doar pentru vehiculele aparţinând reprezentanţelor diplomatice acreditate în Romania sau personalului diplomatic al acestora.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108