REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Asociația Dascălii Schimbării lansează DEMOSTENE, lucrări de 10

Asociația Dascălii Schimbării lansează DEMOSTENE, lucrări de 10

Mirela PASCAL 6 mai 2023 | 00:00 777

Asociația Dascălii Schimbării (ADS), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța, au lansat, în urmă cu câteva luni, primul proiect educațional din România dedicat încurajării creșterii competitivității în rândul copiilor cu CES. Este vorba despre proiectul DEMOSTENE, menit să le insufle acestora spiritul de competitivitate. Astăzi, asociația revine cu noutăți
Asociatia Dascalii Schimbarii lanseaza DEMOSTENE, lucrari de 10
 
”Așa cum am promis la finalul lunii martie, atunci când au avut loc premierile din cadrul concursului național dedicat copiilor cu CES, Olimpiada Demostene, revenim cu un compendiu din care fac parte cele mai impresionante lucrări pe care le-am primit și evaluat.  Cadrele didactice implicate în organizarea acestui concurs sunt dascăli cu viziune și dorință de schimbare. Alina Maria Vâlcu, Elena Stambuli și Maria Cucona, coordonate de profesorul Nicoleta Bercaru, președintele ADS, sunt oamenii vizionari din spatele inițiativei, deocamdată unice în țară, de a organiza un astfel de concurs și de a da viață aceastei cărți-îndrumar pentru toți copiii cu CES care au și trebuie să beneficieze de dreptul la șanse egale pentru educație.
Lucrările premiate la concursul olimpiadă pentru copii integrați în învățământul de masă sunt o dovadă a talentului, determinării și per severenței acestor copii în fața tuturor dificultăților pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.
Este impresionant să vezi cum acești copii reușesc să depășească obstacolele și să demonstreze un nivel atât de ridicat de cunoștințe și abilități într un mediu atât de competitiv. Lucrările lor sunt o reflecție a eforturilor și a pasiunii lor pentru învățare și dezvoltare și vă invităm să le regăsiți descărcând cartea DEMOSTENE, LUCRĂRI DE 10 de aici: https://www.dascaliischimbarii.org/demostene#cartea”, transmit reprezentanții asociatiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O rapandula tavalita de taximetristi, aceste Niko Nicolata care reprezinta PSD aripa de kkat, adica HoriaTutuianu cel mai prooostnak din politik romaneasca.
0
0
Ii "Botez"-eaza pe copii după DEMOSTENE-izare???!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468