REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Asociaţiile de locatari, somate să şteargă urmele de graffiti de pe blocuri!

Asociaţiile de locatari, somate să şteargă urmele de graffiti de pe blocuri!

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:00 1061

Înştiinţări de la Poliţia Locală

Înştiinţări de la Poliţia Locală

Începând cu data de 1 aprilie, Poliţia Locală derulează o acţiune de verificare a blocurilor, asociaţiile de locatari primind înştiinţări cu privire la desenele graffiti de pe faţadele imobilelor. Toate măzgăliturile inestetice trebuie să dispară, altminteri asociaţiile vor primi amenzi cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei (persoane juridice), conform HCL 184/2013.

Până în prezent, acţiuni de acest gen, în baza hotărârii amintite, nu au mai avut loc. De la 1 aprilie şi până în prezent, 112 asociaţii de proprietari din întreg municipiul Constanţa au primit somaţii să şteargă urmele de graffiti de pe blocuri. Termenul de remediere este până pe data de 22 aprilie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E normal sa faca ravagii chemi politia la interventie ca vecinu tigan e recalcitrant si se ia de om cand ii spui sa faca liniste ei politia vin si la urma le ureaza bafta la tigan si pleaca iar celui de rand care e platitor de taxe si impozite pe care trebuie sa il apere ii spune sa intre in casa si sa nui bage in seama .Am patit pe pielea mea .
0
0
Priamaria, doar vrea, colecteaza, amendeaza etc etc! Dar in schimb ce ofera? Doar mue!!!!
0
0
am ajuns la concluzia, trista de altfel, ca nu ne vom face bine, in veci. Ce face politia, care ii este misiunea sau cui reveine in sarcina urmarirea unor astfel de indivizii si cu ce sau in ce baza poate fi somata o asociatie de proprietari sa stearga anumite desene care pot reaparea a doua zi?
0
0
Numai o minte bolnava poate sa ceara asa ceva ..politia locala trebuie sa identifice sacalii care fac asa ceva ..asociatiile nu au nici vina .
4
0
sa plateasca cine a strica. sa fie bagati in puscarie pentru disturgere cei vinovati si dupa sa plateasca asociatiiile de locatari. politia sa arate ca isi face treaba si dupa sa ceara aceste porcarii. nu sa stea sa manace saorme in loganuri in parcarile dintre blocuri
8
0
Pai si de unde stiu eu ca cei care scriu pe fatadele blocurilor nu sunt mana-n cu politistii sau chiar politisti?Si de unde isi da seama politia cat de vechi sunt ,,operele" de pe pereti?Trece unul in toiul noptii si mazgaleste,a doua zi ma trezesc cu amenda!Daca imi murdareste unul peretii exteriori de zece ori intr-un an,stau toata ziua cu galeata de lavabil in mana?Nu mai stiu de unde sa faca rost de bani la buget!
5
0
In loc sa restructureze orasul cu strategie urbana competenta, sa lucreze fondul problemei, Faga o arde pe cosmetic si impresie artistica. N-avem nici acum plan de urbanism general. Normal ca adolescentii copiaza deznadejdea adultilor.
2
0
Bai idiotilor, in loc sa vedeti cine mazgaleste blocurile voi somati asociatiile? Pai ce asociatiile au obligatia sa pazeasca, sa verifice, sa patruleze, sa puna camere de luat vederi, ...ca sa ii pedepseasca pe cei ce fac astfel de fapte?
8
0
Daca politia il prinde pe unu dasta incepe golanu sa tipe si toata lumea acuza politisti ca se iau de un copil inloc sa prinda hoti.Asa ca nu mai aparati copiii "nevinovati".
7
0
Mai bine somati Politia Locala sa isi faca datoria si sa-i prinda pe asa zisii pictori de pereti !
8
0
daca sunteti baieti destepti, puneti cate 50 lei de apartament si montati sistem de supraveghere pe laturile blocului....rezolvati problema cum am facut noi
2
2
sa-i prinda localii tai Fagadau , nu sa dea amenzi pentru parcare neregulamentara. sa umble pe strazi pe jos , patrula noaptea sa asigure linistea cetateanului care plateste taxe si impozite la primarie, Fagadau nu in masini cu girofaruri pornite smecheri ce mai dau ei amenzi.
3
0
Pol locala sa-i prinda pe golani nu sa stationeze pe toate strazile de pomana ---De ce nu amendeaza cladirile apartinind primariei care stau sa se darime? ?
6
1
Dar de ce locala nu ii amendeaza pe golanii care fac graffiti???? orasul e plin,statii de biciclete,banci,cosuri de gunoi peste tot gasesti mazgaleli...astept sa fiu amendat pentru ca primaria a distrus trotuarul din fata blocului si nu l-au reparat nici acum dupa 7 luni de zile...
5
0
Inlaturarea desenelor se poate face doar revopsind fatada, asta inseamna ca trebuie sa obtinem mai intai autorizatie de la primarie sau o sa fim amendati de handicapatii de la locala. Mortii ma-tii fagabou si tie si prostilor de la locala.
15
0
Urmeaza ca victimele hotiilor,ale batailor,ale talhariilor sa fie si ele aspru amendate iar femeile violate sa faca ani grei de puscarie. Astia care vandalizeaza si scriu pe unde apuca tot felul de chestii,gen hastag rezist vor fi facuti cetateni de onoare ai localitatilor de unde sunt ei.
16
0
Treaba Politiei Locale e sa prinda vandalii. Dar e mai usor sa pedepsesti victimele... Sa speram ca o sa se mobilizeze constantenii la vot, sa scapam de clica lui Mazare
14
0
Executate de cacati . Pai daca se pun cativa nebuni sa mazgaleasca pereti blocurilor . Pot falimenta o groaza de asociatii prin simplu fapt ca vor fii amendati de catre acesti cacati . Fagadau , esti un mare BOU . Bou ai fost bou ai sa ramai .
13
0
Persista in ilogica. Golanii neprinsi scriu pe pereti si noi trebuie sa curatam pe banii nostri sau ...amenda. De fapt banuie ca nu o sa mai fie primar si il doare la basca sa mai conduca cum trebuie primaria. Iar gardienii publici se executa cu placere, ca le place sa-si arate muschii. Daca imprejmuiesti blocul ca sa nu patrunda "pictorii" iar nu-i bine...
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108