REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Atenție! Ele sunt escroacele care cer donații fictive în mall-uri, în numele... Domnului!

Atenție! Ele sunt escroacele care cer donații fictive în mall-uri, în numele... Domnului!

Virgil STOIAN 4 iulie 2023 | 00:00 5527

Românii sunt un popor ușor impresionabil, gata să își ajute semenul la ananghie. De asta încearcă să profite mai multe grupări de escroci, care se plimbă prin Constanța, în centrele comerciale sau în zonele mai aglomerate, solicitând donații în numele unei asociații fictive, destinată ajutorării copiilor cu handicap sau din familii defavorizate. Altfel, una dintre grupări a fost prinsă în Dedeman, iar pe lista lor de donații strânseseră 1000 de lei în doar câteva ore. Constănțenii sunt sfătuiți să verifice cui donează bani pentru a nu cădea în capcana escrocilor.

Atentie! Ele sunt escroacele care cer donatii fictive in mall-uri, in numele... Domnului!

Consilierul local Mihai Ochiuleț este cel care a semnalat prezența escrocilor atât la Dedeman cât și la Kaufland. Una dintre grupări este formată dintr-o familie se pare, de loc din comuna Bărbulești, județul Ilfov. Aceștia acționează în centrele comerciale sau în zonele mai aglomerate și dându-se drept reprezentanții unei asociații umanitare fictive, solicită donații pentru diferite cauze precum ajutorarea copiilor cu handicap sau din familii defavorizate.

Atentie! Ele sunt escroacele care cer donatii fictive in mall-uri, in numele... Domnului!

Mai mult decât atât, gruparea nu se mulțumește doar cu 10, 20 de lei ei solicitând sume de la 50 de lei în sus. În momentul în care au fost surprinși, aceștia reușiseră să strângă deja 1.000 de lei, de la 10 persoane.

Atentie! Ele sunt escroacele care cer donatii fictive in mall-uri, in numele... Domnului!

Schema este destul de ușor de demascat ,cei trei neavând documente care să ateste apartenența la vreo asociație sau ONG.

Atentie! Ele sunt escroacele care cer donatii fictive in mall-uri, in numele... Domnului!Lista cu cei păcăliți

În concluzie, constănțenii sunt sfătuiți să fie atenți pentru cine donează bani, șarlatanii pândind la tot pasul. Dacă aveți fie și cea mai mică bănuială în privința acestora, solicitați documente sau orice fel de act persoanelor și anunțați poliția sau pe cei de la pază.

Atentie! Ele sunt escroacele care cer donatii fictive in mall-uri, in numele... Domnului!Mașina escrocilor

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un neica nimeni din acesta se află și în Tăbăcărie.
0
0
Astea-s doar două putori de maimuțe cu tupeu mizerabil și câte ca ele .....
4
0
Pacoste mare pe toata Europa cu zburatoarele
5
1
Cred că a deranjat mult faza cu Noua Dreaptă daca un imbecil a postat după 4 telefoane mesaje tembele. Deci VOTEZ NOUA DREAPTĂ !!!!
2
10
Ei sunt tradatori la fel precum si aia din"TURNUL DE FILDES"cocotati acolo in KREMLIN, in"RED SQUARE MOSCOW". Aia tin captivi toti oamenii din mirajul actual al "Federatiei"Rusia ca intr-un(Z)OO de oameni. La fel si GEORGE SIMION (AUR), IOVANOVICI SOSoaca (SOS) si alti psd-fsn-pcr-isti sunt tradatori de tara si de neam!!! ROMANIA inseamna POPORUL ROMAN. Daca maine dimineata, printr-un exercitiu de imaginatie, s-ar imbolnavi SUBIT toate cele aproximativ 20.000.000 de romani de"o boala rara"fatala cu actiune rapida (24 ore, sau ceva de genul), ce s-ar intampla cu ROMANIA? Hmm? Ce s-ar intampla cu ROMANIA, ignorantilor? Ar veni ungurii lui Viktor Orban si ar infige steagul lor in ROMANIA? Ar venii"rusii(0RCll din CRIMEEA) si ar infige steagul lor in ROMANIA? Ar infige bulgarii, sarbii steagul in ROMANIA? Deci, POPORUL ROMAN este de fapt ROMANIA, ci nu numele, ci nu harta, nici"gardul" (granitele) pe care le mutati voi cum doriti. POPORUL ROMAN trebuie SA RAMAN IN LUMEA LIBERA din UE-NATO!
21
1
Daca ai habar de istorie, NU AI CUM SA NU REMARCI FAPTUL ca "ELITELE pagane din spatele usilor inchise" stau la aceeasi masa si joaca "SAH" cu soarta omenirii, iar "VOI TOTI" sunteti doar niste pioni "MURITORI". Acelasi tipar il vedem si la BOLNAVUL PSIHIC GEORGE SIMION care priveste in gol, sau chiar la DlANA IOVANOVICI SOSoaca (macched0anca tradatoare anti-ROMANIA). Acelasi tipar de TRADATORI de tara si de neam care au fost recrutati de catre conservele sovietice FSB(KGB)/GRU(NKVD) si care s-au intors impotriva poporului roman, cum e cazul"basarabeanului unionist"GEORGE SIMION, care vrea sa ofere ROMANIA PE TAVA Rusiei(precum Belarusul dictatorului Lukashenko, condus DIN BUNCAR, DIN MOSCOVA, ci nu din Minsk). IDlOTUL UTIL MOSCOVEI(GEORGE SIMION) vrea scoatera ROMANIEI din UE si NATO dupa 2024, la schimb primeste BASARABIA+tezaurul de aur romanesc de la rusi, daca accepta slugarnicie fata de Rusia. Prin ROEXIT, armata rusa ar ataca UCRAINA de pe teritoriul ROMANIEI "pentru BASARABIA"
21
1
Plus ca HITLER era AUSTRIAC si "agent strain" in GERMANIA NAZISTA, care poate fi comparat cu satanistul Putin care are origini din GEORGIA, ci nu RUSIA, fiind"recrutat cu forta"de catre KGB/NKVD, precum se intampla si acum cu copiii ucraineni pe care i-au capturat satanistii invadatori rusi, la inceputul invaziei si ii vor folosi impotriva UCRAINEI pe viitor. Auzisem ceva despre 700.000 de copii. Insa, la fel s-a intamplat si cu "GEORGIANUL PUTIN" si uite ce face cand a ajuns "PE TRON" spalat fiind pe cap de sovietici, si-a distrus propria tara, si-a distrus GEORGIA pentru"MIRAJUL FEDERATIA RUSA", care nu mai exista dupa destramarea URSS din 1991, ci e doar o"barcuta de salvare" (Rusia din prezent), ce ameninta cu APOCALIPSA NUCLEARA, fix pentru A EVITA DESTRAMREA URSS (deci tot APOCALIPSA NUCLEARA ar fi), caci popoarele subjugate/tinute cu forta in"FEDERATIA RUSA"ar pleca si ele cu tot cu armele nucleare strategice din dotare, precum si Ucraina a plecat cu nuclearele sale in 1991-1994
21
1
Votati pe mortii vostri, ca daca va cautam putin la ginii, sigur sunteti"portoricani"si voi, precum Hitler era jumatate evreu. Maturizati-va, f**u-va-n gura! NOUA DREAPTA in ERA DIGITALA, in LUMEA MODERA, in LUMEA LIBERA DIN UE SI NATO? Treziti-va la realitate, lDlOTlLOR ca papati galusca de la bolnavii spihici care PRIVESC IN GOL precum"ULTRASUL SUPREM"huligan din galeriile de fotbal care nu a muncit O ZI in viata lui, fiind de profesie"ACTIVIST"(ca Lenin/Stalin) si acum a tradatat poporul roman si ROMANIA, intalnindu-se cu agenti rusi FSB(KGB), deci care este AGENT RUS si face sabotaj politic in favoarea ROEXIT, in favoarea scoaterii ROMANIEI din UE si NATO dupa alegerile din 2024, prin AUR daca (DOAMNE FERESTE!) ar castiga alegerile sau daca ar ajunge PSD pe primul loc in preferinte, iar AUR pe locul 2(DOAMNE FERESTE), ca mai apoi sa faca aliante intr-o dictatura ca la MOSCOVA. Ai ghicit! La tradatorul de tara si de neam GEORGE SIMION(SOSoaca2)m-am referit! VA UREZ: IN AFARA LEGII!
22
1
Sa mănânce p**a și morții morților mamelor lor de jegoase borate munca e grea ..... fututi minoritatea matii care ne face de c***t peste tot în lumea asta
14
0
si pana la urma nu am inteles au fost retinuti sau arestati pt inselaciune sau maine sunt tot acolo
9
0
Votăm Noua Dreaptă, garda civică pe străzi și facem ordine.
8
21
Dosar penal si confiscarea averii
5
0
ce pazeste politia?e la morcovi de confiscat din piete?
10
0
Pe cea din foto stanga am intalnit-o si eu in parcarea Lidl Delfinariu, are si burtica de gravida ! Si daca a vazut ca nu a avut succes, s-a suit in Audi cu nr de IL, in care o asteptau doi bruneti inaripati !
12
0
Dupa culoarea suint de ai lui Chitac. Din aia, din robi manastiresti...
9
0
Bune de alup
5
0
Ochiulet USR istul... Cu facultatea de sport și n avea nicio treba nici cu cartea nici cu sportul
4
2
pe aia cu codita , i a dat 350 lei ,de am si pirlit o ,fac si de astea !!!!
7
2
Acum e invers. Romanii sunt stapanii ciganilor.
5
1
Ciganii astia au fost sclavii romanilor. Acum e invers.
7
1
Da ,consilierul Ochiulet vigilenta"lui ma umple de lacrimi In rest a rezolvat tot in Constanta
7
1
Sa se reprofileze pe only fans. Asa vor face si ele un ban cinstit.
9
0
Politia locala ce a facut pana acum , au fost si ei parte?
14
0
Foarte bine le face ,cat de p****i sa fiti sa dati bani la niste c.i.o.r.i
19
0
nu inteleg cum unii se duc la cumparaturi si le mai raman 100 de lei de-si permit sa faca donatii ....eu de multe ori trag de 100 de lei renuntand la anumite produse in speranta ca poate MAINE O SA FIE MAI BINE
23
1
Tzigani de Barbulesti!!!
16
0
Pe aceia care au gandit trimiterea acestor elemente in Transnistria, i-am impuscat ca pe niste caini si nici astazi nu i-am reabilitat. Avem tara pe care ne-o meritam.
20
1
Prostii merita sa fie arsi,la fel ne arde si Chitac:))))
14
0
ce tabel tâmpit, prima coloană este cu semnătura, orice tabel normal incepe cu numele-prenumele, apoi suma și la ce sa mai semnezi? că nu ai platit ceva ce datorai.Si la ce le trebuie codul poștal? sa vina acasă hoții peste voi? și donațiile sunt cam mari, 100 lei sa dai așa pe negândite, pai daca strâng atâția bani într-o zi, va gândiți cat strânge într-o lună? și vina aparține celor care asigura securitatea la mall, când vezi că astea se plimba zi de zi pe acolo, de dimineață până seara, fara sa cumpere nimic, le iei și le dai afara, și data viitoare le recunoști și nu le mai dai voie sa intre în mall
25
0
Sunt de e.t.n.i.e r.o.m.a?
28
0
Sesizam politiei locale faptul ca vegetatia de langa pistele de biciclete a crescut f mult si obliga biciclistii,indiferent de varsta,sa ocoleasca prin partea carosabila o drumului. Rugam primarul sa ia masurile ce se impun intrucat prin natura functiei raspunde si de siguranta cetateanului!
14
8
Poliția locală e după verdeată la pensionari în piețe Orașul e plin de hoți și interlopi Droguri și tâlharii Afară e cald poliția e la răcoare Pe timpul comuniștilor poliția făcea patrule în toate cartierele r*mânia era o țară sigură fără droguri pistoale și săbii la interlopi Azi poliția mai face patrule de trei ori pe an de Bobotează pe cinsprezece august la ziua Marinei și unu decembrie ziua r*mâniei
38
1
sunt baragladine zburatoare !!!
45
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468