REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ATENȚIE, RISC DE POLEI la Constanța! Iată ce recomandă polițiștii

ATENȚIE, RISC DE POLEI la Constanța! Iată ce recomandă polițiștii

Replica API 15 decembrie 2018 | 03:26 848

Polițiștii constănțeni se vor afla în teren, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile! Aceștia vă recomandă să circulați cu mai multă prudență! Ei vor fi la datorie și vor acționa pentru salvarea de vieți omenești! Precizăm că, până pe 16 decembrie inclusiv, aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori. Din a doua parte a zilei de sâmbătă (15 decembrie) în Dobrogea va ploua.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie, pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, polițiștii recomandă conducătorilor auto să se documenteze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă. În cazul unui carosabil umed, acoperit cu gheață sau polei, conducătorii auto trebuie să evite bruscarea comenzilor vehiculului, fiind absolut necesară adaptarea vitezei condiţiilor de drum, iar efectuarea oricărei manevre în trafic, să se efectueze doar după o temeinică asigurare. Folosiţi cu precădere frâna de motor atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos și nu vă angajați în depăşiri riscante! În aceste condiţii, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto ca luminile de întâlnire să fie folosite şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri, și să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, astfel încât oprirea vehiculului să fie făcută în condiţii de siguranţă. Totodată, polițiștii recomandă pietonilor să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare și să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu face Polaris face Corina Martin ca si asa a luat 40 de milioane dupa divort de la hotul de care a fost legata!Cum a facut jegul ala 40 de mil pe care i a dat doar ei?Se spala bani mai ceva ca masina de spalat vase!Astia fac figuri pe banii nostri si noi ii lasam ca ne place proverbul: Capu plecat sabia nu l taie! Va doresc sarbatori de cacat pline de ghinion si suferinta ca tot ce simt romanii din 89 si pana acum!Corina scoasa si legata in fata masinii de dezapezire vopsita in culorile firmei!Luate panaramele astea si verificate bunurile sa vedem daca le justifica!
1
0
Si polarisul sa dea cu sararitele pe poduri,pante,rampe,giratorii!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920