REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Atenţie, şoferi! Modificări în trafic, la intrare în Constanţa dinspre Ovidiu!

Atenţie, şoferi! Modificări în trafic, la intrare în Constanţa dinspre Ovidiu!

Replica API 20 iulie 2018 | 00:00 292

Veste bună pentru şoferi! Scăpăm de cozile interminabile, de aglomeraţie şi nervii din traficul constănţean, de la intrarea în oraş dinspre Ovidiu. Este vorba despre o modificare făcută de Confort Urban cu scopul fluidizării traficului rutier, prin care s-a mărit numărul de benzi rutiere, din două s-au creat trei benzi.

Gata cu aglomeraţia în trafic la intrarea în Constanţa! Traficul rutier din zonele aglomerate ale orașului de la malul mării a fost fluidizat în urma suplimentării numărului de benzi din intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. În acest context, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a sistematizat intrarea dinspre orașul Ovidiu, prin creșterea numărului de benzi, de la trei la patru, două pentru înainte și două spre stațiunea Mamaia. Pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe sensul de mers spre stațiunea Mamaia, a fost suplimentat numărul de benzi tot de la trei la patru, două pentru înainte și două pentru stânga, către Ovidiu.

Autorităţile locale au precizat în cursul aceste săptămâni că în cadrul lucrărilor de sistematizare, în dreptul supermarketului Penny din zonă, au fost executate marcaje de linie dublă continuă urmând a se monta și separatoare de sens.

Paula SOLOMON

Sursă VIDEO: Facebook/Primăria Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine tea pus sa locuiesti la tara ai vandut apartamentul din buricul Constantei si acum te intrebi cum ajungi acasa IOANE.
1
0
Buna treaba, nu zic, dar titlul e de rahat! Cum sa se termine cu aglomeratia de la intrarea in oras? Azi erau cozi de masini pana la Carrefour!
2
0
unn kkt ati facut........VARIANTA VECHE CAND.........VEDE ASFALT,4 BENZI !!!!!!!!!!!!!
1
0
Bun bravo ! Dar trotuar care leaga Tomis Plus si Palazu Mare ,impreuna sunt cel mai mare cartier DIN Constanta, cand se realizeaza ? In momentul de fata nu ai cum sa ajungi pe jos sau cu bicicleta in cartierele astea.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108