REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Atenție, șoferi! S-a reorganizat circulația rutieră din sensul giratoriu de la Păpădie

Atenție, șoferi! S-a reorganizat circulația rutieră din sensul giratoriu de la Păpădie

A.F. 19 aprilie 2023 | 00:00 3202

Începând de marți, 18 aprilie a.c., circulația autovehiculelor se realizează prin sensul giratoriu amenajat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu care preia atribuțiile sensului giratoriu din dreptul hotelurilor „Oxford” și „Dobrogea”. Mai exact, autovehiculele care vin dinspre bulevardul Mamaia cu direcția bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vor circula pe bulevardul Aurel Vlaicu pe lângă stația peco OMV și vor efectua viraj la stânga prin fosta stație de autobuz din dreptul hotelului „Dobrogea”, apoi dreapta pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Atentie, soferi! S-a reorganizat circulatia rutiera din sensul giratoriu de la Papadie

De asemenea, autovehiculele care vin de pe bulevardul Aurel Vlaicu cu direcția bulevardul Mamaia, nu vor mai merge pe direcția înainte și vor face viraj dreapta prin fosta stație de autobuz, apoi viraj stânga pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu direcția spre stațiunea Mamaia.

Atentie, soferi! S-a reorganizat circulatia rutiera din sensul giratoriu de la Papadie

Cei care vin dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și vor să ajungă pe bulevardul Aurel Vlaicu vor merge pe direcția înainte și vor înconjura insula verde pe partea dinspre stația peco.

Fântână arteziană din sensul giratoriu de la Păpădie va rămâne pe vechiul amplasament, aceasta va fi reîncadrată într-o suprafață cu spațiu verde.

Atentie, soferi! S-a reorganizat circulatia rutiera din sensul giratoriu de la Papadie

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban. Aceștia au avizat modificarea sensului giratoriu în cadrul Comisiei de Circulație. Reconfigurarea este inclusă în planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Finalizarea lucrărilor este programată înaintea începutului sezonului estival.

Atentie, soferi! S-a reorganizat circulatia rutiera din sensul giratoriu de la Papadie

Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă.

În contextul noilor reglementări, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde ești tu mazăre????? Peste 15 ani când o sa iasă asta din pușcărie îl puneți primar. Și va scăpa de probleme
0
0
S-a dezorganizat.
0
0
Cine va consiliaza, cine va da ideile astea tampite? Ati distrus toata circulatia din oras, sa vedem pana unde se poate merge cu prostia.
8
0
Unde mama dracului este fluidizarea pentru ca ieri după amiaza erau niște cozi de se blocase totul ,retardaților, înțeleg ăștia din primărie sa fie asa dar și politia rutiera nu are nici un cuvânt de spus sau nu se pisa nici unul contra vântului, pentru un scaun cald și bine plătit? Ați rezolvat încă o problema.
14
0
Da... O organizare dezorganizata
19
0
Configurarea asta a fost facuta de niste maimute retardate! Ca toate celelalte din oras, au reusit sa nenoroceasca tot orasul!
24
0
Cel mai bine ar fi:,, cei ce circula pe Aurel Vlaicu, spre Oxford, sa aibă obligatoriu la dreapta și sa poată întoarce la Gara! Iar cei ce circula pe Lapusneanu sa aibă posibilitatea sa întoarcă la Năvodari”! Bravo, ați reușit sa mai realizați o ,, bulibășeală”!!!!!?
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468