REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ATENȚIE, SOFERI! Se scumpesc benzina și motorina

ATENȚIE, SOFERI! Se scumpesc benzina și motorina

Replica API 9 august 2017 | 11:43 508

Guvernul pregătește majorarea accizelor la carburanţi, care va duce automat la scumpirea benzinei şi motorinei la pompă, anunță știripesurse.ro. Potrivit unui proiect de ordonanţă de modificare a Codului Fiscal, atât benzina, cât şi motorina se vor scumpi cu 45 de bani pe litru.

Pentru menținerea prețurilor produselor petroliere competitive în regiune, se propune revenirea, pentru benzină și motorină, la nivelurile accizelor practicate în anul 2016, respectiv:

- benzină fără plumb - 2.643,39 lei/tonă, respectiv 2.035,40 lei/1.000 de litri;

- motorină - 2.245,11 lei/tonă, respectiv 1.897,08 lei/1.000 de litri", se arată în nota de fundamnetare a proiectului.

Măsura ar urma să intre în vigoare de la 1 septembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se revine la pretul cu accize de pe vremea lui Ciolos, ce nu va convine ? Puteati sa strigati daca scoteau accizele Ciolos si tehnocratii. De cate ori ati boicotat companiile petroliere pentru ca maresc nejustificat pretul? Niciodata! atunci mucles.
0
0
sa sugi pula ! v-a marit salariile si pensiile , voi pensionarii nu stiu cat de mult conduceti . Nu vezi ca mai repede ajungi pe jos decat cu masina ? foarte bine , traficul trebuie aerisit , hai sa folosim transportul in comun , nu toate maimutele opresc unde isi cumpara tampoane sau unde vad ....un potential client la o terasa .
1
0
cat va mai rabda pamantul?, nesimtirea voastra atinge culmi inimaginabile - va dam inapoi, nemernicilor si jigodiilor ordinare, acei doi lei de la pensii fata de milioane ale voastre. Nu va ganditi ce presupun aceste cresteri ale carburantilor, scumpiri in lant- ne trimiteti la moarte sigura, nu mai putem suporta atata bataie de joc, banii nu ne ajung pentru medicamente iar voi o tineti cu opusul promisiunilor. Voi nu veti fi atinsi de aceste scumpiri, folositi gratuit totul, iar la pensiile cu salarii cumulate va descurcati onorabil cu 30000lei. Coarna dezamagire, sa ai asaa salarii cumulate
1
1
Promisiunile materiale catre populatie ale PSD duce la asa ceva.Dar si 80% din populatie este troglodita mintal si voteaza pentru aceste himere.O sa ajungem la destabilizare economica si inflatie cit cuprinde.
2
0
La urma urmei toti cei aflati la conducerea Romaniei sunt tot de-ai nostril,tot romani. Atata reusim noi sa producem ca popor,asta avem.
0
2
acesti excroci, au fost ivatati sa ne ameninte cu scmpiri bilete kilometru etc ,cand era 6,2 ron dar cand sa ieftinit le radeau fata ca baga bani in firma
5
0
Pai din ce bani sa dea dragnea salariile alea mari in primarii? De la toti fraierii corporatisti cu masini!Primarii or sa arunce pe strazi la sate cateva pietre si babele vor fi multumite ca primarul a facut treaba si o sa-l voteze iara! Nu conteaza ca pietrele nu sunt presate cu compactorul,de ce sa plateasca primarii asa ceva, si ca babele se impiedica in pietre pe ulita si cad de-a rostogolul,ele vor considera ca primarul e om gospodar.Ptr salariile primarilor se maresc accize!votati babelor ptr o galeata si stati pe ea 4ani!
6
1
Multumim din inima partidului si conducatorului iubit,tovarasul Liviulica Nicolae Dragnea!Ne duce spre noi culmi de civilizatie ca in teleorman - caruta si radioul cu baterii!
10
5
Multumesc guvernului PSD de cacat si handicapatilor care l-au votat!
9
4
Singura solutie este sa votati miscarea poPULAra la viitoarele alegeri
7
4
au scos-o pea lui tonta ca sa si-o bage pea lor personala,curat murdar acest guvern pesedist
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108