REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au băut ca sparţii şi s-au bătut ca chiorii, în familie, apoi au ajuns la "răcoare"

Au băut ca sparţii şi s-au bătut ca chiorii, în familie, apoi au ajuns la "răcoare"

Replica API 9 iulie 2012 | 00:00 220

Scandal la Medgidia:

Scandal la Medgidia:

Două scandaluri domestice au avut loc, sâmbătă, la Medgidia, pe fondul consumului de alcool, fiecare dintre ele fiind urmate de sancţiuni contravenţionale şi dosare penale. Primul caz a avut loc sâmbătă, în zona podului, o femeie şi un bărbat, care trăiau în concubinaj, au băut împreună până nu au mai putut, după care, brusc, şi-au amintit că au câte ceva de împărţit. Astfel, bărbatul a început să spargă cam tot ce îi ieşea în cale, ba mai arunca şi după femeie cu câte ceva, pentru a se mai răcori puţin. Ea, la rândul ei, încerca să se apere şi să riposteze în acelaşi timp, dar mai cu milă. În cele din urmă au fost solicitaţi poliţiştii, prin 112, să intervină pentru calmarea spiritelor. Bărbatul nu a fost prea încântat de prezenţa oamenilor în uniforme şi a încercat să fugă. Poliţiştii au fost nevoiţi să îl alerge, apoi l-au încătuşat şi l-au dus la secţie, unde l-au ţinut până dimineaţa, pentru a-şi reveni de sub influenţa aburilor alcoolului. În cele din urmă a fost eliberat să plece acasă, nu înainte de a fi sancţionat contravenţional şi cu dosar penal totodată, pentru distrugere.

Au refuzat internarea şi s-au întors acasă pentru continuarea "meciului"

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat, tot sâmbătă la Medgidia, unde, ca şi în primul caz, este vorba de doi concubini. Oamenii legii au fost sesizaţi de vecini prin 112, să intervină, pentru că zgomotele, ţipetele şi înjurăturile din locuinţa acestora se puteau auzi de la un kilometru distanţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cei doi se aflau într-o avansată stare de beţie, dar erau şi bătuţi amândoi. Nu se ştie cine conducea "la puncte", însă ambii concubini aveau vânătăi provocate în urma loviturilor. S-a hotărât astfel ca bărbatul să fie dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. A fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia, numai că acesta a refuzat internarea şi s-a întors acasă. Între timp, se luase hotărârea ca şi femeia să fie dusă la spital, ceea ce s-a şi întâmplat. Numai că şi aceasta a fugit, refuzând îngrijirile medicale. Degeaba se încercase separarea lor, că pe o parte plecau, pe altă parte veneau acasă, probabil pentru că nu îşi terminaseră partida de box. Pentru acest motiv, şi în acest caz bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei pentru a-şi petrece noaptea "la rece", pentru a-şi limpezi mintea. Şi de această dată au fost aplicate sancţiuni.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108