REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au început lucrările la cel mai mare proiect imobiliar din orașul-port!

Au început lucrările la cel mai mare proiect imobiliar din orașul-port!

Replica API 17 decembrie 2019 | 01:56 637

Globalworth Industrial, sub-brandul de industrial și logistică al dezvoltatorului imobiliar Globalworth, a început lucrările la Constanța Business Park, unul dintre cele mai mari proiecte mixed-use din România. Parcul de afaceri se dezvoltă pe un teren de aproximativ 100 de hectare și va include spatii industriale și de logistică, spații de producție, un nod intermodal, clădiri de birouri și spații pentru servicii.

„Am ales să dezvoltăm acest proiect în Constanța deoarece le putem oferi viitorilor chiriași o serie de avantaje unice datorate amplasării strategice. Județul Constanța beneficiază, în primul rand, de cea mai bună conectivitate din România din punctul de vedere al infrastructurii, cu acces rutier și feroviar facil, precum și acces la rute maritime si fluviale. Constanța Business Park va reprezenta în acest sens cea mai bună locație pentru dezvoltarea operațiunilor lantului de aprovizionare. Constanța este și cel mai urbanizat județ din Romania si se află in TOP 5 ca numar de studenti si numar de absolventi de facultate, astfel că ofera chiriașilor acces la forța de muncă bine pregatită”, a declarat Mihai Zaharia, Director of Investments and Capital Markets al Globalworth.

Constanța Business Park este situat în apropiere de Portul Constanța, al patrulea cel mai mare port din Europa ca suprafață. Mai mult, locatia este conectata la 3 coridoare de transport importante la nivel pan-european: Coridorul IV (Europa de Vest si de Est), Coridorul VII (Dunărea) și Coridorul IX (Europa de Nord si de Sud).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se va construii pe fosta mosie Frangopol unde
0
0
Pacat ca nu e in port,sau chiar in zona libera.Acolo ar fi existat alte avantaje.
1
2
Se vorbeste despre el de 15 ani. Accesul spre Iasi si apoi mai la nord, spre Polonia se face pe vechiul drum national al lui Ceasca. Cand ajungi la Marasesti te intrebi "de ce n-am murit eu aici acum 100 de ani".
8
1
Sunt bune criticile domnule primar pentru ca au fost critici intemeiate, nu toata lumea face politica. Sper sa fie lucrari de calitate nu cum s-a intamplat cu drumul Navodari-Lumina si largirea bld Mamaia Nord, acele lucrari merita toate criticile.
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108