REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Augustin Viziru se însoară, iar iubita lui va naște o fetiță

Augustin Viziru se însoară, iar iubita lui va naște o fetiță

Replica API 23 ianuarie 2020 | 00:00 727

Augustin Viziru

Foto: Instagram

Augustin Viziru, actorul din producțiile „Umbre” şi „Faci sau taci”, s-a hotărât să se facă băiat de casă şi să se însoare. Augustin Viziru a luat hotărârea înainte de a pleca la reality-show-ul „Survivor – România” (Kanal D), unde spera să facă ceva bani pentru viitoarele evenimente importante din viaţa lui, scrie click.ro.

Anul trecut a fost unul extrem de important pentru Augustin Viziru (39 de ani) care nu numai că şi-a găsit jumătatea, dar a şi hotărât să se aşeze la casa lui. Şi asta pentru că domnişoara respectivă, care nu este persoană publică, îl va face tată pe fostul concurent de la reality-show-ul „Survivor- România”, transmis de Kanal D.

Augustin Viziru nu a vrut să facă publică relaţia despre care ştiu doar prietenii lui cei mai apropiaţi. Actorul i-a instruit să nu sufle o vorbă celor din jurul lor despre viața lui privată. Însă Click! a aflat că anul acesta actorul sportiv nu numai că va deveni tată de fată în această primăvară, dar se va şi însura cu iubita lui după ce ea va naşte. „Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a «împuşcat» contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui”, ne-a spus o sursă din anturajul actorului Augustin Viziru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si de ce ai mai plecat la SURVIVOR ? Chiar nu te potrivesti deloc la aceasta competitie.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108