REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

„Bad boy” Mircea Dobre, „premiat” cu postul de viceprimar. Făgădău: Se închide un cerc „băiatul bun, băiatul rău”

„Bad boy” Mircea Dobre, „premiat” cu postul de viceprimar. Făgădău: Se închide un cerc „băiatul bun, băiatul rău”

Replica API 24 februarie 2016 | 23:53 284

Ales pentru experienţă şi severitate

Ales pentru experienţă şi severitate

Mircea Dobre

Consilierul PSD Mircea Dobre a fost ales ieri cel de-al doilea viceprimar al Constanţei, primarul Decebal Făgădău argumentând că a fost singura sa opţiune. Atribuţiile sale vor fi stabilite zilele acestea, printre acestea aflându-se şi gestionarea contractului cu Polaris, dar şi problemele de infrastructură ale oraşului. La conferinţa de presă de după şedinţa de consiliu în care a fost validatt, Mircea Dobre a recunoscut, senin, că nu a depus nici un raport de activitate de când este consilier şi nici nu a participat la vreun consiliu de administraţie al şcolilor. „Probabil am încălcat legea...Lăsaţi-mă să intru în atribuţiuni şi veţi vedea dacă mă descurc”, a declarat Dobre.

Acesta a spus că nu s-a hotărât dacă mai candidează pentru un nou mandat şi că va susţine construirea de noi locuinţe în cartierul Henri Coandă. „Susţin construirea de noi clădiri, cunosc atât de bine suferinţa oamenilor, situaţia multora este disperată şi ar fi inuman să-i ţinem în aceste condiţii. Eu nu sunt un om bogat, am stat mult printre ei şi le cunosc problemele. Nu cred că la Henri Coandă e o infracţionalitate mai mare decât în celelalte cartiere. S-au luat măsuri de securitate foarte dure, deja au fost evacuate mai multe persoane”, a completat Mircea Dobre.

Primarul Decebal Făgădău a explicat şi de ce l-a ales pe Mircea Dobre pentru a completa echipa de viceprimari, alături de Costin Răsăuţeanu. „Evident, vorbim de o decizie politică asumată. Atâta timp cât opoziţia a refuzat postul, era ridicol să reiau invitaţia, arătam c-ar fi fost indispensabili şi vedeţi şi voi la şedinţele de consiliu cât de indispensabili sunt...

Am avut foarte puţine opţiuni în rândul consilierilor PSD, pentru că nu sunt oameni care să accepte pentru un timp atât de scurt, să se expună presei şi atenţiei publice. L-am ales pe Mircea Dobre pentru că are multă experienţă în administraţie şi management şi pentru că este sever. Este şi mai în vârstă ca mine, am numit deja un viceprimar tânăr, acum se completează echipa. Se închide un cerc “băiatul bun, băiatul rău”, iar Dobre ştie că el va fi băiatul rău”, a declarat Decebal Făgădău.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108