REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Balustrada de la Cazinoul din Constanţa va fi reparată

Balustrada de la Cazinoul din Constanţa va fi reparată

Replica API 18 iulie 2019 | 00:00 463

Încep lucrările de reparaţii la balustrada Cazinou Constanţa! Firma care va executa lucrările este SC Fadmig SRL şi are termen o lună de zile să ducă la bun sfârşit lucrarea. Contractul a fost semnat pe 7 iulie şiconstituie achiziţia lucrărilor de raparare a balustradei Cazinou Constanţa, pentru zona cuprinsă între Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din partea de nord a promenadei. Preţul 15.358,20 lei

Pentru vopsirea balustradei din zona Cazino Constanța, se vor efectua minim următoarele operațiuni: pregătirea corespunzătoare a suprafeței de vopsit prin decapare, ardere cu lampă de benzină, îndepărtare (răzuirea) cu rașcheta, hârtie abrazivă, perie de sârmă, etc., procedee ce presupune îndepărtarea oricăror depuneri (oxizi metalici, acumulări de praf, urme de ulei şi grăsimi, rugină, săruri şi alţi compuşi contaminanţi) care determină reducerea/pierderea aderenţei straturilor de protecţie aplicate ulterior, acordând o atenție mărită zonelor cu defecte şi degradări, în sensul îndepărtării ruginii și altor depuneri; ulterior pe toate suprafețele balustradei se vor aplica două straturi de grund alchidic anticoroziv pentru exterior cu rezistență mărită la mediul salin, respectând timpii de uscare dintre straturi, recomandați de producător; toate suprafețele balustradei vor fi acoperite cu 2 straturi de vopsea alchidică anticorozivă, rezistentă la mediul salin; Vopsirea suprafețelor se va realiza cu respectarea nuanței de vopsea existentă, respectiv culoarea ALB. Pe timpul executării lucrărilor de vopsire a balustradei din zona Cazino Constanța, vor fi luate toate măsurile de protejare a pietonilor și autovehiculelor situate în apropiere, asigurând zona de lucru prin împrejmuire. De asemenea, executarea lucrărilor se va realiza manifestând o atenție deosebită arhitecturii balustradei, nefiind permise modificări de structură și aspect.

SC Fadmig SRL, reprezentatăd e Aurelia Georgescu, nu este la primul contract cu primăria. Anul trecutm societatea s-a ocupat de reparaţia podeţelor pietonale de traversare a minicarelor din parcul Tăbăcăriei şi Satuld e Vacanţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum constanta este un cacat de sat spre comuna... un jeg tiganesc condus de smecheri pesedisti care dau pomana la saraci ca sa ii voteze! O comuna plina de putori betivani.... care dau bani la biserica
6
0
si Cazinoul? ce mai asteptati? alegerile locale? ca sa promiteti iar ca-l faceti........ ca prostimea sa va voteze
6
0
Foarte bine. Era necesara aceasta actiune.
3
4
Din nou?! Aia faceau cladiri, balustrazi, strazi sa reziste zeci, sute de ani, iar in ziua de azi astia nu sunt in stare nici sa le intretina. Nu vor sa le intretina, ca treb sa pape niste bani de la un an la altul.
14
0
sa nu fie din inox ca nu mai merge afacerea cu vopsea
4
0
Banii sunt putini pentru curatarea de vopsea a balustradei. Lucrarea este migaloasa si de durata. Doar la buleala se incadreaza constructorul la banii acestia. 15 august este in mai putin de o luna. Acolo va fi puhoi de oameni. ???
8
0
raspunderea primarie pt contractul semnat anterior unde e?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920