REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bani pentru PUG-ul comunei Grădina de la Consiliul Judeţean Constanţa

Bani pentru PUG-ul comunei Grădina de la Consiliul Judeţean Constanţa

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 554

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, a precizat că reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), vor asigura fondurile necesare pentru reînnoirea Planului Urbanistic General al localităţii. “Cei de la CJC ne-au întrebat dacă am început cu PUG-ul, vor să ne dea fonduri pentru PUG. Ne expiră PUG-ul în 2019. Am semnat deja contract cu o firmă să ne reactualizeze acest PUG şi să-l facem din nou şi este o sumă destul de mare, cam 100.030 de lei. PUG-urile la 10 ani trebuie reînnoite. Avem construcţii şi investiţii noi care vor fi cuprinse în noul plan. Este foarte important acest PUG pentru toate proiectele derulate în comună pe viitor, pentru că de aici se iau foarte multe date”, a declarat primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.

Camelia MATEIv

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti sa-i aparam pe HOTII astia!
2
0
Plutonul de executie de la sectia speciala si stapanii lui au intrat in coliziune nu cu LCK, nu cu Justitia din Romania, au intrat in coliziune cu Parlamentul European si Comisia Europeana. Procedura europeana si institutiile europene sunt lovite in plin, sfidate, calcate in picioare de sectia despre care Comisia de la Venetia avertiza ca va leza independenta magistratilor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108