REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Bărbatul care s-a înecat la Costinești era cameraman la o televiziune

Bărbatul care s-a înecat la Costinești era cameraman la o televiziune

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 11:47 5796

El este bărbatul care s-a înecat la Costinești. Robert Andrei Rindche, cameraman la A7TV, s-a stins din viață vineri, 18 august a.c., la Costinești, pe plaja din apropierea hotelului Azur. Cadrele medicale au încercat să îl resusciteze, însă acesta a fost, din nefericire declarat decedat. Apropiații bărbatului lansează un apel de ajutorare a familiei îndurerate. 

Barbatul care s-a inecat la Costinesti era cameraman la o televiziune

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 18 august a.c., pe o plajă din Costinești, în dreptul hotelului Azur.  Potrivit primelor informații, este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Bucureşti, căruia i se efectuează manevrele de resuscitare, după ce a fost scos din mare de salvamari. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD un SAJ şi şenilata de la Staţia Costineşti. Bărbatul a fost declarat decedat după ce i s-a efectuat protocolul de resuscitare.

Este vorba despre Robert Andrei Rindche, cameraman la A7TV, care a lăsat în urmă o familie îndurerată. Apropiații lansează un apel de ajutorare a familiei regretatului. "Robert Rindche nu mai este printre noi. Aseară s-a înecat la Costinești în mare. Cine dorește să ajute cu bani familia poate face donații către contul soției. Dumnezeu să-l odihnească! IBAN:  RO39INGB0000999907087126 ING Rindche Mihaela Marilena", au transmis aceștia. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand esti idiot si te crezi mai smecher decat restul lumii, moartea este singurul lucru care ti se potriveste!
1
2
Pentru dl Nae care a comentat cu pacat fara sa cunoasca omul, poveste, circumstante: sunt curioasa tu esti 100% corect, nu incalci niciodata nici o regula, nici o lege? Tu nu ai spus: “ ce p***t am fost ca am facut x lucru”? Sigur ca si el ar regreta gresala daca ar mai fi in viata dar acum este tarziu.Cum poti sa faci un om p***t fara sa cunosti cine este, circumstantele etc Afla ca nu era un bombardier care nu respecta reguli ci un om onest, timid, respectos care muncea extrem de mult sa si creasca fetita de 8 ani. S a luptat si a castigat lupta cu cancerul de 4 ori, ultima ora acum cateva saptamani cand a avut ultima operetie. Desi muncea mult era p***t platit si abia se ajungea cu banii dar pentru a face placere fetitzei lui cu mari sacrificii a mers la mare. Nu stiu care i au fost motivele pentru care a intrat in apa dar cunoscandu l stiu sigur ca nu a fost aroganta. Eu cred dar este doar o supozitie: a vrut sa faca si el o baie in mare, unde a platit mult sa ajuga.
7
2
Pt Nae.Um om inercat de boală este mai sensibil și lipsit de putere .El cauta să se regasească ,sa fie ce a fost inainte de a se imbolnavi ,a vrut sa se simtă puternic ,ignorănd suferința bolii ce a lasat ampreta asupra lui si Marea nu l-a inteles cu ea nu-i joacă.
3
3
Ca sa intelegem....prostu' asta ignora avertizarile, intra in apa ca smecherul, ce sa vezi, dupa ce au terminat salvamarii programul si acum fraierii trebuie sa doneze bani sa inmormanteze prostul fara creier, care daca statea pe kuru lui acu era cu o bere in mana pe terasa, nu intre patru scanduri cu popa si cu lumanarea la cap.
8
2
Bai de ce nu zice-ti la oameni ca e pericol in mare pe valuri, curenti etc. Ii lasa-ti sa moara ca gainile. Scrie acolo Pericol de Inec faceti avertizari
1
11
pana acum sa se inece vreun dobrogean ...numai din astia veniti de peste dunare ....amin
13
1
Păcat la tineretea lui pentru ca viața e unică si trebuie prețuită si nu trebuie să ne batem joc de ea ...desi exceptând articolul unii la locul de muncă prin mizeria lor sufleteasca ,parșivitate și răutate iși bat joc de vietile multor angajati ....frumos în față cu rânjet fortat pe toată gura si în spate cu bale de răutate .
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468