REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băsescu: "Alin Cocoș a fost violat în celulă"

Băsescu: "Alin Cocoș a fost violat în celulă"

Replica API 16 aprilie 2017 | 00:09 718

Traian Băsescu a făcut vineri seară o dezvălurie incredibilă. Fiul lui Dorin Cocoș, Alin, ar fi fost violat în timp ce se afla în arest, potrivit b1.ro.

”În cazul Cocoş. Din câte ştiu, Alin Cocoş a fost violat în celulă. Nişte oameni l-au umilit în celulă până când tatăl lui a vorbit", a afirmat Traian Băsescu, conform stiripesurse.ro, citat de cotidianul.ro.

Alin Cocoş, alături de Alina Bica, Dorin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi Adriean Videanu au fost trimişi în judecată în 27 februarie 2015.

Omul de afaceri Dorin Cocoş este judecat pentru trafic de influenţă (două fapte) şi dare de mită, iar fiul acestuia Alin Cocoş, pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. Ambii și-au recunoscut faptele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-as umple botu de sange criminalule, cu cat tupeu poti spune, tu cel mai vinovat si acum te dai lovit, oare crezi ca vei scapa de beci, acolo unde stii ca ai facut atat rau multor semeni de-ai tai, iar jigodiilor vinovate ca ex. jigodia de macovei, bogdan, stanciu, morar, daniflet ai cautat sa le dai functii daca baga la puscarie pe cine vrei tu!
3
2
Daca are cunostinta de anumite fapte de coruptie si nu le spune trebuie anchetat pentru TAINUIRE!
4
2
de la tac'tu...
3
1
de unde plm sti tu ma oligofrenule ca la turci sau la musulmani se intampla chestii de astea?
3
3
Este umilitor, ingrozitor daca este adevarat ce se intampla in Romania o altfel de Doftana unde este statul de drept unde este democratia sunt puscariile pline de persoane unele nevinovate arestate numai si numai din dorinta de razbunare
5
0
Citesc si ma minunez cata barbarie in capatanile voastre. Nu spune nimeni sa nu plateasca daca au furat insa ce se petrece e ca la turci ca la musulamni unde nu sut drepturile omului, deci DNA ul ca sa obtina marturii e oare in stare sa comande asta? sa puna puscariasii sa violeze baiatul ca sa obtina marturisiri de la tata? pai asa spune ala si ce n-a facut. asta e stat de drept sau isis?
5
4
De ce?Ca sa se vada inca odata ca se implinesc cuvintele din biblie. 7 generatii-viitoare- platesc pacatele unui om.Alin e abia prima generatie. Vor urma copiii lui, nepotii lui, etc. Ala batranu nici nu realizeaza ce "mostenire" a lasat urmasilor. Alin a devenit fetita, Gina Pistol a fugit de el, urmeaza altele.Batranu se bucura de milioanele pe care le-a furat romanilor?Sau prefera sa traiasca linistit la batranete alaturi de un copil normal si de o nevasta fara posete de 100000 euro? El inca probabil nu a aflat ca NASA a afirmat recent ca Biblia este adevarata.Va avea tp in puscarie sa afle
0
3
hahaha! ce nu inteleg eu, e de ce nu l-au babardit direct pe al batrin?
1
1
urmezi tu bai excrocule : NU UITA ca te asteapta zile grele icluzand pe cei ce vor sa te apere !
5
2
udrea a violata o lesbiana si nu zice nik ,tace ca kkt ul in iarba
6
2
Betiv mincinos
8
2
Cel mai mare violator,a violat tot ce a putut si adus un avantaj:constitutia tarii,alegerile,Justitia, tot.
7
3
daca aceasta justitie vrea sa faca dreptate speram sa te trimita in concediul prelungit si pe tine ca esti asteptat de multi acolo si nu doar tu si gasca ce te-a servit atati ani si te-a protejat sa prinzi doua mandate si avere f. nr. : Asteptam cu nerabdare aceasta zi !
7
3
Firati ai draq voi ati traso la toti romanii atatia ani ati castigat licitatii trucate pe banda rulanta ati invartit miliianele de euro ati cumparat posete de 100000 euro ati ras in nasul unui popor ati corupt si distrus o tara iar noi acum ar trebui sa ne intereseze de curul vostru Nu Veti plati voi si copiii vostri monstrilor
18
3
Nu cred ca chiar asa in penitenciare nu sant cadre si paznici si acolo este in jungla mai ales ca e fiul acestui om prin aceasta declaratie urmariti alte scopuri si justificari sa primiti pedepse la domiciliu si mai scurte dar asta o poate face cu un avocat bun nu cu circ si presiune pe justitia romana in folosul hotilor pai ce ar fi sa urle toti puscariasii ca au fost violati este un gest urat disperat.
5
5
Nu l-a violat nimeni pe Cocosel, a fost dorinta si placerea lui!
12
3
Asta e statul care l-ai condus ,gunoiule!
19
3
Primul roman care s-a cacat in public pe tot ce a facut el bun in 10 ani de munca la sefia statului.A rasturnat galeata cu lapte ca o vaca nebuna.Domn Basescu,ai avut sansa sa intri in istoria Romaniei dar ai refuzat.Iti place in groapa cu cacat.Batran prost.
29
3
LOL, amaratule. Te-ai trezit acum ca se intampla d-astea? De fapt, tu nu dai doi bani pe fapta, ci ca i s-a intamplat lui Alin, ceea ce l-a determinat pe ta-su sa vorbeasca, ceea ce a dus la infundarea Udrei, care - inevitabil - daca paateste si ea niste jene d-astea, va vorbi despre tine. Lasa, ca la varsta ta, ai sfincterul slab. Tu duci. Iar pe tine te vor viola in celula nu ca sa vorbesti - ci ca sa se razbune la cat ai umilit natia asta si ai lasat-o gaj pentru foloase personale oricarui dobitoc din vest!
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108