REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Băsescu s-a ENERVAT în direct: 'Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei'

Băsescu s-a ENERVAT în direct: 'Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei'

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:24 450

Afirmaţii grave ale fostului preşedinte, Traian Băsescu. Acesta a lansat o serie de jigniri grave la adresa jurnaliştilor care se plasează de o parte sau de cealaltă în privinţa legilor justiţiei. În direct pe B1 TV, Băsescu s-a dezlănţuit la adresa celor din presă.

"Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei de fiecare parte. Ei s-au pus în slujba acestui război între două puteri. Magistraţii vor să fie şefii politicului şi invers. Şi unii, şi alţii sunt de dispreţuit. Slujitorii din presă, lacheii să se oprească", a tunat Băsescu. Şi asta nu e tot. Actualul senator îi pune la zid atât pe politicieni, dar şi pe magistraţi. Acesta spune că războiul dintre cele două părţi va duce România într-o zonă marginală a Uniunii Europene. "Politicul vrea să echilibreze lucurile cu mijloace mai mult sau mai puţin corecte. Lacheii din Parlament înţeleg şi ei ce se întâmplă. E dezinformare de ambele părţi. Am văzut procurori care ne descriu că filmările nu sunt bune. E o manipulare incredibilă în bătălia dintre două tabere. În realitate, trebuiesc plesniţi şi unii, şi alţii. Bătălia aceasta prăbuşeşte România. Nimeni nu vrea echilibru. O fac pentru puterea, banii lor şi poziţia lor socială. Nimeni nu trebuie să câştige bătălia asta. Cei din Justiţiei se cred dumnezeii României. Nu sunt mai puţin corupţi decât politicienii. Sunt la fel. Nu intru în detalii. Le pot da, la nevoie. Cele două puteri manipulează oameni care ies în stradă. Aruncă România într-o zonă marginală a UE", a mai spus Băsescu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sistemul acesta pe care zici ca n-are nimic bun l-ai creat d-ta cind ai condus rominia
1
1
Basau este ultimul care sa aiba legitimitatea de a judeca oamenii in general. El nu are cum sa demonstreze ca at fi facut macar in lucru bun . Nimic. Rele si oribilitati da,dar ceva bunicel pentru tara asta,ioc tataie !
7
2
Dl. care vorbeste la cheul cui e? Sau la cheul cui a fost?Acum s-a trezit? E un fel de a spune, chestia cu trezitul, e relativa.
4
2
Adu barcile-napoi!
7
5
Basele,vezi ca orcan era limbitor la orificiul matale! Pai cat s-a sufocat el limbind in basul tau si acum il facusi lacheu.Daca stia orcan ca urinezi pe el asa pai nu latra el la tine in loc sa te linga?!
7
5
nu ne scoate nimeni in strada cum nici in cazul dvs nu ne-a scos. Considerati ca avem si noi suficienta capacitate de a intelege ce se petrece pe scena politica, am inteles ca a fi parlamentar este suficent sa fiisluga nu profesionist in vreun domeniu, sa fii amant sau amanta sa ai niste studii cumparate, sa fii fost sau actual top model, avem unul nr doi in tara, referitor ca funtie in parlament. Tin sa va spun ca am fost un sustinator inrait al dvs, am, tinut ca partiodul dvs sa intre in parlament in ideea unoi opozitii mai puternice. Ceea ce incercati dvs sa evidentiati prin manipulare- er
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108