REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Bătaie cu pumni și picioare între femei, din cauza unui bărbat, într-o sală de jocuri

Bătaie cu pumni și picioare între femei, din cauza unui bărbat, într-o sală de jocuri

Virgil STOIAN 20 septembrie 2023 | 00:00 2863

Se spune că este bine să te ferești de femeia geloasă. Sevda M., din Constanța, geloasă nevoie mare pe soțul ei, s-a deplasat la sala de jocuri unde lucra victima și a snopit-o pe aceasta în bătaie. Totul s-a petrecut pentru că agresoarea credea că soțul ei o înșală cu aceasta.

Bataie cu pumni si picioare intre femei, din cauza unui barbat, intr-o sala de jocuri
Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, Sevda M. intră în sala de jocuri, se îndreaptă către victimă, o prinde pe aceasta de păr și o trage spre culoarul de ieșire în timp ce o lovește. Apoi victima este lovită în zona capului cu pumnul stâng, după care o prinde cu ambele mâini de păr și o lovește violent cu capul (zona cefei) de spațiul amenajat pentru casa de marcat, repetând acest gest de cinci ori. Ulterior o lovește de zece ori cu pumnul, de șapte ori în zona abdomenului, iar ultimele 3 lovituri i le aplică în zona feței, o ridică pe victimă ținând-o de păr și ulterior o împinge cu putere cu capul spre sol, se oprește, se ridică și se îndreaptă spre ușa de acces și fuge. Victima rămâne nemișcată pe sol, așezată pe partea dreaptă, cu genunchii strânși la piept și mâinile poziționate deasupra capului, ulterior se ridică și se îndreaptă spre zona în care a fost inițial așezată, de unde ridică un telefon mobil.

Bataie cu pumni si picioare intre femei, din cauza unui barbat, intr-o sala de jocuri
Instanța a apreciat că prezintă un grad de pericol social mediu având în vedere atât numărul redus de zile de îngrijiri medicale, respectiv 6-7 zile, cât și toate împrejurările săvârșirii faptei și circumstanțele personale ale inculpatei. Astfel, instanța a reținut că inculpata a lovit persoana vătămată pe fondul geloziei, având bănuieli că soțul său ar avea o relație extraconjugală cu victima. De asemenea, în prezenta cauză nu s-a formulat cerere de constituire ca parte civilă, persoana vătămată neavând pretenții de la inculpată.

Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Sevda M. la pedeapsa închisorii de 1 an și 3 luni, cu suspendare,  pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Sentința a fost dată pe 15 septembrie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sevda e prenume de " SUEDEZA " , cu siguranta !!! PU.LIbasa era sonat in mez da noapte, da catre hangajata, ca iar ia iesat lanie cu 3 castraveti so para la mejloc ... la PACALELE !!! satuncea io mam henervat sha mam dus pasta ea sai cer sacoteala ... sho hantreb da ce nui iese sha lui macar 3 banane ... ca da la chastraveti i sa cam blagit ... pardon hacrit ....
0
0
agresoarea nu cumva era barbat ...era antrenata pentru asa ceva ...barbasu cred ca este doar pretest
1
0
Ce stire e asta, s-au lua 2 de gelozie. Pai crimele din droguri cu mortaciuni si furturile de coruptie de milioane de euro se compara?
0
4
Ptr oamenii ăștia care spun că judecătorii nu au fost corecți,vedeți slugilor că sunt fapte mult mai serioase cu copii victime acolo numai comentați de judecătorii?maincaia-ți pufuleti la zdreanța care îmi trezea copii din somn cu telefoane date noaptea..
1
4
Bine i-a facut!! A uitat să îi dea si câteva picioare in p***a ca să nu se mai futa cu bărbați insurati!
1
4
Tampitii cred ca "a baga aia in aia "este doar asa fizic,un sport,nu lasa urmari emotionale,fizice,nu e schimb energetic si nici nu se intampla nimic
1
0
baga boante e plina tara de ele , au locuri de munca peste tot si le place munca si jocul de noroc!
2
0
bagamias p**a in completul ala de judecata. auzi la ei: pericol social mediu. futuva in gura de labagii. sa va faca asa si la nevestele voastrea sau la fetele voastre. bagabontilor
7
0
Aceste gorile care sar la bătaie trebuie ținute intro cușcă câțiva ani și educate In toată r*mânia zilnic găsesti gorile care sar la bătaie Cine sare la bătaie nu-l poți numi om Omul de azi trebuie să știe să comunice civilizat Tehnologia a avansat unii au rămas cu apucături ca acum sute de ani
8
0
Schimbata toata Instanta in Constanta! Aici sunt doar pitipoance si feti frumosi in Justitie!
12
0
Nici nu poti sa te mai bati ca acum 30 de ani ca gata dosar penal
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468