REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bianca Andreescu nu va participa la turneul de la Dubai

Bianca Andreescu nu va participa la turneul de la Dubai

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 521

Bianca Andreescu (6 WTA) a anunțat că nu va participa la turneul de categorie Premier de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare. Jucătoarea canadiană de origine română nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită anul trecut la genunchi și nu vrea să riște.

"Sunt foarte tristă să anunţ că nu voi putea evolua la Dubai Duty Free Tennis Championships, săptămana viitoare. Nu sunt sută la sută încă şi la recomandarea medicilor şi echipei mele nu vreau să-mi asum niciun risc să-mi reaccidentez genunchiul. Cu fiecare zi sunt mai aproape de revenirea pe teren, dar să joc la Dubai este prea devreme. Sper să pot veni şi juca la Dubai anul viitor", a declarat Andreescu, potrivit site-ului oficial al organizatorilor.

Bianca Andreescu a ratat startul sezonului actual, inclusiv Australian Open, ea fiind nevoită se se recupereze după accidentarea suferită la genunchiul stâng în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, care a avut loc la finalul lunii octombrie, conform hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simona Halep va veni sa joace in Romania. Desigur, la o nunta armaneasca, pe muzica formatiei Pindu . Ceee, v-ati speriat ca vine pt Fed Cup ?!?
4
2
IMI PARE RAU PENTRU ORICE SPORTIV CARE SUFERA ACCIDENTARI CARE TE SCOT DIN ACTIVITATE PENTRU PERIOADE MA LUNGI DE TIMP.ACCIDENTAREA BIANCAI NU ESTE INTAMPLATOARE ....A FORTAT PREA MULT LA O VARSTA FRAGEDA .IMI EDUC AMINTE CA A AVUT PROBLEME SI LA BRAT. IN CEEA CE PRIVESTE SUBIECTUL HALEP SA NU FIM RAI .A TRECUT SI EA PRIN MULTE GRELE .SUNT SPORTIVE SI TOATE ADUNATE FAC PARTE DIN JOC !
4
1
Multa sanatate Bianca! Recuperare usoara!
5
0
oaia bezmetica mai scapa de un adversar incomod!
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272