REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bianca Avram, din Cumpăna, a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Bianca Avram, din Cumpăna, a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Ana Maria LIPAN 20 martie 2023 | 00:00 4042

Bianca Avram are 16 ani, este din Cumpăna, Constanța, și practică gimnastică, balet și dans modern. Numărul ei l-a impresionat atât de mult pe Mihai Bobonete încât acesta a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinalele Românii au Talent 2023.

Bianca Avram, din Cumpana, a primit Golden Buzz la Romanii au Talent

Bianca a început în clasa a II-a să practice dansul modern, iar apoi s-a înscris la liceul de coregrafie, unde a făcut balet și dans contemporan. Și-a dat seama că are nevoie și de gimnastică, așa că a urmat și această disciplină timp de un an.

Cine este Bianca Avram, dansatoare de Golden Buzz de la Românii au Talent 

Se consideră dură în dans, cu mișcări bruște. E foarte băiețoasă și preferă să se îmbrace mai sport. Oriunde se duce, trebuie să facă măcar o acrobație. Îi place să fie în centrul atenției, chiar dacă spune că la început este mai timidă, dar ajunge să facă tot grupul să râdă.

Are două surioare mai mici, de 8 ani și de 1 an jumate, iar când mama ei e la serviciu, ea este cea care stă cu surorile acasă. A fost la peste 20 de concursuri și chiar a câștigat multe dintre ele. Părinții o susțin și fac eforturi mari să o ducă la toate concursurile. 

În ceea ce privește visul ei pentru viitor, Bianca spune că vrea să ajungă coregraf și că i-ar plăcea să trăiască în Barcelona. 

„Bianca, observ că vin la RAT copii tot mai talentați la dans contemporan, balet, gimnastică și așa mai departe. Și eu mă tot repet, cu fiecare număr pe care îl văd e mai bun și tot așa. Efectiv îmi vine să plătesc bilet, să întreb unde trebuie să dau bani să văd așa ceva. A fost spectaculos ce am văzut acum”, a declarat Mihai Bobonete înainte de a apăsa butonul auriu la finalul numărului Biancăi. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta de mai jos sigur esti # rezist usr-ist, aceeasi tulburati sociali care cauta vinovati peste tot dar nu aduceti solutii niciodata. Ca si marele usr va cacatzi pe voi la lucruri concrete si demolati oamenii numai de dragul de a refula. Da stim ca mai baga mana in borcanul cu miere primarita dar balanta lucrurilor pozitive atarna si asta oricum fac toti primarii pe toata planeta. Oricum cum a spus si celalalt cumpanean bravoo fetei
6
1
scoate-ti limba din kwrul hoatei ordinare gaju si du-te-n gatzii ma-tii !!! Mwie !!!
9
4
Eu sunt venit din Constanta in Cumpana si credeti-ma ca daca jumatate din primarii Romaniei ar fi fost ca madame Gaju, Romania era mult mai bine. Binenteles ca tot tzaranoii de Cumpana o injura dar nu uitati ca femeia v-a scos din noroaie si v-a pus undeva bine rau pe harta Romaniei in timp ce Constanta a devenit cu fiecare primar mai urata, mai in ruina.. Felicitari domnisoarei, parintilor si da, doamnei primar care se implica..
5
11
Asta de mai jos cu Mariana-primar-psd, cred ca la Paris ploua.
13
1
Ce înseamnă să ai un primar pesedist în localitate! Mariano, felicitări!
6
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108