REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bianca Drăgușanu, obligată să își schimbe urgent silicoanele. Ce spune medicul ei despre operație

Bianca Drăgușanu, obligată să își schimbe urgent silicoanele. Ce spune medicul ei despre operație

Replica API 1 februarie 2020 | 00:00 1125

Bianca Drăgușanu

La vârsta de 37 de ani, Bianca Drăguşanu arată impecabil, însă iată că şi-a mai găsit un cusur şi îşi doreşte o nouă intervenţie estetică. Vedeta vrea să îşi schimbe silicoanele cu care a făcut furori în Playboy, în urmă cu 10 ani.

Este una dintre vedetele care are grijă de imaginea ei. Pe de o parte sala de sport, dar mai ales intervenţiile estetice pe care Bianca Drăguşanu şi le face de ani buni au ajutat-o să îşi câştige renumele de Păpuşă Barbie a showbizului românesc. La vârsta de 20 de ani, diva trecea pentru prima dată prin cabinetul medicului estetician pentru a–şi mări sânii. Nemulţumită de mărimea lor, vedeta a decis atunci să facă o astfel de schimbare, iar după această transformare a pozat în celebra revistă pentru bărbaţi “Playboy România”.

Pictorialul a făcut furori la vremea respectivă, iar acum, la 17 ani distanţă de la intervenţie, Bianca Drăguşanu e pregătită pentru o nouă transformare la nivelul sânilor. Nu este neapărat un moft, după cum s-a exprimat medicul care a consultat-o, esteticianul Călin Doboş, cel care i-ar fi făcut şi un lifting facial de curând. Se pare că la nivelul implanturilor s-a adunat lichid, motiv pentru care este necesară schimbarea vechilor proteze siliconice. ”Bună seara, domnule doctor! Am venit să vă vizitez şi să vă dau o veste bună! Ştiu că nu vreţi să-mi mai faceţi nimic, tocmai de aceea am decis ca astăzi să îmi scot silicoanele”, a spus Bianca Drăguşanu, în platoul ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, scoţând, în glumă, o pereche de implanturi de silicon din cămaşa pe care o purta.

Medicul i le va înlocui cu nişte proteze moderne, cu înveliş de poliuretan, mult mai uşoare faţă de cele obişnuite şi care nu se roteşte. ”Un sân era mai mare decât celălalt. Am remarcat că era o diferenţă foarte mare, are implantul de 17 ani, există o oarecare uzură a operaţiei, iar organismul a reacţionat. E un tip de implant cu cel mai mic incident”, a spus medicul Călin Doboş. Aşadar, Bianca Drăguşanu se pregăteşte de o nouă intervenţie, iar la vară va avea un bust mai ferm şi mult mai mare decât acum. După cum se ştie, în prezent, protezele Biancăi au împreună 1.200 de mililitri, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Timpul nu iarta!
3
0
Se impaiaza post mortem exemplarul?ca e prima tentativa de transformare din "bok-cie" grasa si ninfomana in "plasticata" de "patina" prin interventii plastice!La rubrica "cum sa faci din martoaga cal de curse" azi va prezentam BIANCA
8
3
iar stiri cu borfeturi ? ne intereseaza platicul din curul ei ?apropo copilul ala mai exista sau a fost facut ca sa reabiliteze imaginea drogatei din cluburi ?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272