REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat relația oficial! Cei doi au mers de mână la un botez

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat relația oficial! Cei doi au mers de mână la un botez

Replica API 11 august 2021 | 00:00 983

Nu mai e niciun secret că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc la nebunie de mai bine de jumătate de an, însă până acum nu au fost niciodată în calitate de parteneri la vreun eveniment, totul până seara trecută. Fiul de milionar și-a luat iubita de mână și au fost surprinși la un botez, scrie spynews.ro.

Multe s-au spus despre ei, însă iată că dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău e mai puternică decât orice, iar după multe luni de când au fost pentru prima dată văzuți împreună, acum oficial cei doi și-au asumat relația.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat relația oficial

Paparazzii i-au surprins pe aceștia la malul mării în Mamaia, dar nu la plajă, ci la un eveniment privat, mai exact un botez, acolo unde fiul de milionar a fost invitat să meargă alături de partenera sa.

Aceștia au coborât din mașina luxoasă și s-au îndreptat de mână spre intrarea restaurantului. Nu putem să nu remarcăm ținutele celor doi, ea purtând o rochie albă, iar el o pereche de pantaloni de aceeași culoare și un sacou albastru.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au intrat în restaurant, însă dacă ați fi crezut că aici ne oprim cu imaginile...ei bine, NU. Paparazzii Spynews.ro au fost cu ochii pe ei toată noaptea și au observat tot ceea ce fac aceștia când nu apar în spațiul public.

S-au așezat la masă alături de prietenii lor, iar ca un cuplu adevărat au început să-și împărtă priviri care mai de care mai dulci, Bianca Drăgușanu văzându-se că e extrem de fericită alături de fiul de milionar.

În aceeași situație e și Gabi Bădălău care în tot acest timp cât a stat la masă abia dacă a putut să-și ia ochii de la partenera sa. Cei doi au purtat câteva discuții, și-au șoptit cuvinte la ureche, iar Bianca Drăgușanu s-a comportat exemplar cu partenerul său.

Bianca Drăgușanu, atentă cu Gabi Bădălău

În timp ce mâncau, Bianca Drăgușanu a fost foarte atentă și cu partenerul său, astfel ca la un moment dat aceasta a făcut un gest de dragoste față de Gabi Bădălău, astfel că a luat în furculiță ceva de pe farfurie și i-a dat să guste și iubitul său.

Totodată, ea s-a așezat ulterior cu capul pe umărul lui Gabi Bădălău, iar el a început să-i șoptească cuvinte la ureche, ea fiind cu zâmbetul larg și bucurându-se de timpul petrecut cu el, vă reamintim, pentru prima dată la un eveniment.

Cei doi îndrăgostiți nu și-au neglijat însă prietenii, astfel că au vorbit și cu aceștia, au purtat discuții lungi, dar au știut exact cum să-și împartă timpul și totul să iasă perfect.

Iată că, deși au trecut și prin separări și împăcări și au avut de traversat multe situații de-a lungul celor 8 luni de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu pot sta prea mult departe unul de celălalt, motiv pentru care sunt tot împreună și au planuri mari pentru viitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tasu era cu maneaua aia in care se facea pp pe popor?Ce conducator,baiat bun pacat de fata,pe la puscarie?nimic?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272