REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Bogdan Bola, trimis în Comisia de cercetare a abuzurilor și corupției!

Bogdan Bola, trimis în Comisia de cercetare a abuzurilor și corupției!

Andreea VREJOIU 28 iunie 2023 | 00:00 3328

Constănțeanul Bogdan Bola, deputat Forța Dreptei, a fost eliminat din Comisia de Mediu a Camerei Deputaților pe motiv că nu a dorit să voteze un amendament ,,abuziv”. Bola a fost trimis în Comisia de cercetare a abuzurilor și corupției.

Bogdan Bola, trimis in Comisia de cercetare a abuzurilor si coruptiei!

,,După ce doar ce am fost eliminat din Comisia de Mediu a Camerei Deputaților pentru că nu am vrut să votez azi un amendament abuziv, am fost trimis urgent, ,,disciplinar”, în Comisia de cercetare a abuzurilor și corupției. Ironic, nu?”, spune Bogdan Bola.

În locul lui Bogdan Bola a fost numit deputatul Popescu Virgil, din partea PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru chipurile Jean. Nu mai manca C ĂCAT Bola de aiurea. Neprihănite și corective oi fi vreun sfânt și nu știam. Stai ca vine c*rând campania și oppppp o sa vezi câte adevăruri ies despre tine. O sa o S UGI fraiere la greu
2
0
În locul lui Bogdan Bola a fost numit deputatul Popescu v****l, din partea PNL. A pus in locul lui un megahoț care voteaza la ordin , nu folosește creierul.
1
0
Partea 3 La astfel de mizerii se pretează guvernanții pentru a impune adotarea unor modificări legislative cu dedicație. Vom vota împotriva celor două proiecte de lege și, în cazul în care vor fi adoptate de majoritatea guvernamentală, le vom ataca la CCR. De asemenea, vom încerca să atacăm la CCR și hotărârea Camerei de schimbare cu forța a colegului nostru din Comisia de mediu. Citiți înainte de a arunca cu pietre . Folosiți creierul mai întâi
0
1
Partea 2 De asemenea, urma să intre în dezbaterea comisiei și proiectul de lege, inițiat de pesediști în favoarea rechinilor imobiliari, de modificare a Codului Urbanismului penstru a fi desființată interdicția actuală din lege de schimbare a destinației spațiilor verzi. Ședința comisiei a fost oprită după respingerea amendamentului lui Simmonis și, la ședința de plen de ieri, deși nu era ședință de vot final, liderul grupului PNL a impus votarea unui proiect de hotărâre a Camerei Deputaților special făcut pentru eliminarea lui Bogdan Bola din Comisia de Mediu. După acest vot, Comisia de mediu a fost convocată din nou și a avut majoritate pentru adoptarea rapoartelor la cele două mizerii, majoritate dobândită ca urmare a deciziei abuzive de eliminare a lui Bogdan Bola din comisie.
0
0
Asta este adevarata știre : partea 1 Deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola, a fost schimbat prin abuzul majorității din Comisia de mediu a Camerei Deputaților pentru ca PSDNL să poată trece prin comisie două grozăvii: modificări legislative care vor duce la desființarea neîngrădită a spațiilor verzi din localități și scoaterea jandarmilor din dispozitivul celor care asigură paza pădurilor. De un an și jumăt**e, Bogdan Bola, alături de alți 15 parlamentari liberali, a refuzat să facă „pact cu diavolul”, a demisionat din PNL și a construit alături de noi Forța Dreptei. Până ieri, și-a desfășurat activitatea în cadrul Comisiei de Mediu a Camerei Deputaților. Ieri, la ședința comisiei, a refuzat să voteze un amendament depus de deputatul PSD Alfred Simmonis, deși a fost atenționat de două ori de președintele de ședință de la PSD, iar amendamentul a fost respins datorită votului colegului nostru.
0
0
Ce ma deranjează este faptul ca acesta replica. ro nu da Știrea toată și taie după bunul ei plac sa dea bine ratingului , nu ii pasa de adevăr. Plus de asta se mai găsesc tot felul de specimene sa comenteze in necunoștință de cauza , atât pot și atât ii duce mintea pe ei sa latre de aiurea.
0
1
Cine vorbeste de integritate??? Bourcescu care il lucreaza pe hutulica cum l-a lucrat pe nasul lui? Gasca de la Constanta? Ha! Ha!
3
1
O tară condusă de hoți Gogule te-a muscat euro Euro e periculos mușcă și te lasă jos
2
0
Ba, da ce p****i sunteti. Bubuiti ba, de prostie...
3
2
Daca l-a mancat undeva sa tradeze partidul care l-a facut parlamentar si sa treaca la forta fortelor Jedi sau cum or vrea ei sa se creada, asa ii trebuie. Mai mult, cel care a tradat politic, da lectii de integritate. Daca ramanea unde a inceput, avea sanse mari sa mai faca ceva in politica. Asa, se pacalesc unii pe altii la partiduletul lor, orban pe bola, bola pe fraierii de partid de la constanta si tot asa.
7
5
Hai ca usor usor isi dau astia seama cat de neinteligent esti.omul pus in locul nepotrivit bobita.la cta la tribunal au scos la concurs 3 locuri de maturator.gegen e suparat ca idiotu nu a votat.regula nr 1 dupa care a fost instruit sa ramai in politica...votezi cu gramada...asa iti mentii locul.cu asta a plecat asta de acasa.
6
7
Am crezut ca a ascuns un vibrator, in el
8
5
Bobita???...
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468