REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bogdan Huțucă (PNL): Suntem singurul partid care promovează o echipă de oameni noi pentru Parlamentul României

Bogdan Huțucă (PNL): Suntem singurul partid care promovează o echipă de oameni noi pentru Parlamentul României

Replica API 24 noiembrie 2016 | 01:58 290

Bogdan Huțucă, candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, a declarat că propunerile echipei PNL Constanța sunt răspunsul la dorința de schimbare exprimată de constănțeni. Candidații liberali reprezintă singura opțiune reală pentru reformarea Parlamentului și pentru reclădirea României.

„Partidul Național Liberal este singurul partid care promovează o echipă de oameni noi pentru Parlamentul României, o echipă de oameni pregătiți, o echipă în stare să genereze reformă și să reconstruiască România. Contraoferta, PSD, prezintă mari riscuri pentru România. Prezintă riscul de a genera crize și de a pune sub semnul întrebării independența justiției”, a declarat candidatul liberal la Camera Deputaților.

Bogdan Huțucă a subliniat că dacă va fi numit Ministru de Finanțe la un moment dat, va avea ca prioritate trei proiecte: „În primul rând, este importantă dezvoltarea departamentului de analiză de risc al ANAF, astfel încât resursele acestei agenții să fie îndreptate numai către zone relevante din punct de vedere al colectării. În al doilea rând, trebuie dezvoltată direcția macroeconomică a Ministerului de Finanțe astfel încât să avem capacitatea de a calcula un impact economic corect al fiecărui proiect. Nu în ultimul rând, Guvernul României ar trebui convins că predictibilitatea este un principiu definitoriu, care trebuie să stea la baza emiterii oricărui act normativ".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108