REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Bombă! City managerul Mangaliei și-a dat demisia! L-a înlocuit colegul lui Radu, de la Garda Financiară

Bombă! City managerul Mangaliei și-a dat demisia! L-a înlocuit colegul lui Radu, de la Garda Financiară

Mirela PASCAL 3 august 2023 | 00:00 8482

Florin Jianu, fost pesedist, a fost directorul societăţii de salubrizare Mangalia. A fost uns de către Cristian Radu în funcţia de city manager al oraşului devenind, astfel, mâna dreaptă a edilului. Este clar că cei doi au fost destul de apropiați, cândva, din moment ce a fost numit city manager! Numai că ceva s-a întâmplat dacă Jianu a ajuns să-și dea demisia. Începând cu data de 1 august a.c., acesta nu mai este numărul 2 din Primăria Mangalia, solicitând, la jumătatea lunii iulie, încetarea relațiilor contractuale. Radu i-a găsit repede înlocuitor, în persoana... cui credeți? Didi Călin, fostul său coleg de la Garda Financiară, coleg de dosar cu Radu.

Bomba! City managerul Mangaliei si-a dat demisia! L-a inlocuit colegul lui Radu, de la Garda Financiara Florin Jianu

Florin Jianu a fost unul dintre apropiații lui Cristian Radu. După ce mult timp a fost directorul firmei de salubrizare din Mangalia, a ajuns city manager, funcție ce poate fi deţinută numai de o persoană nominalizată doar de primar! Și i-a mers destul de bine din poziția de administrator public din moment ce a reușit, fără credite în bănci, să-și cumpere, anul trecut, casă de locuit de aproape 80 de mp în Mangalia, dar și un teren de 311 mp.

Bomba! City managerul Mangaliei si-a dat demisia! L-a inlocuit colegul lui Radu, de la Garda Financiara

Ceva s-a întâmplat, însă, și destul de grav, din moment ce Jianu a ales să renunțe la relațiile contractuale pe care le avea cu primăria. La jumătatea lunii iulie, acesta a formulat solicitare de încetare a colaborării, iar începând cu data de 1 august nu mai este city managerul Mangaliei. ”Am solicitat încetarea colaborării contractuale. Era contract de management. Solicitarea am făcut-o la jumătatea lunii iulie. Nu am invocat nimic, nu trebuie să invoc”, a declarat, pentru Replica, Florin Jianu. Întrebat dacă a fost forțat să renunțe la colaborare, acesta a fost categoric: ”Nici vorbă!”, a răspuns Jianu.

Didi Călin, noul city manager?!

Forțat sau nu, Jianu a lăsat locul de city manager liber, binevenit pentru un alt apropiat de Radu. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Didi Călin, șeful de la Achiziții, adus de Radu în primărie în 2012, tocmai de la Garda Financiară, acolo unde cei doi au fost colegi. Didi Călin este și coleg de dosar cu Cristian Radu, în speța instrumentată de DNA. Cei doi, împreună cu alți funcționari sau foști funcționari, au fost trimiși în judecată de DNA pentru infracțiuni de corupție. Mai multe despre acest subiect, citiți AICI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo in Parcul Herastrau totul este in neregula. De ce mai cheltuie ANR cu ei acolo, cand au in apropiere un sediu aproape gol ? Alo conducerea ANR, alo MT voi știți ?
8
0
Prostovanul din primarie.A sifonat bani pentru Radu si acum i a dat papucii.Sclav p***t.
2
0
Alinuta are și ea sclavi ei în spital, toți care au atâta creier cât este sunt pupincuriști ei.... Este o mare teroare în spital, angajații au ajuns la limita!
6
1
Sobolanule unde te ascunzi și apoi te pregătești sa ieși iar la furat!
5
0
Asta e mai p***t ca noaptea, este o sageata a lui Radu Cristian prin care suge bugetul local. Este soldat in mafia șpăgilor, s-a dat la o parte in favoarea locotenentului Didi Calin. Mangalia este tâlhărită de Radu Cristian si mafia sa.
6
1
Mihaela Călin de verificat averea ,Dna când îi faci o vizita aceste penale? Că o să rămâneți masca! Merțan BMW din ce? Din salariu bugetar? Și eu sunt bugetar și abia am un logan
5
1
Dom profesor Ognef,să va explic sa pricepeti schema…o institutie cerceteaza ( investigheaza) o informatie pe surse ,daca se confirma…face cateva comentarii anonime intr un ziar sau pe retele de socializare..apoi surpriza se ,,autosesizeaza “ oficisl…ghici ciuperca…!
4
1
pai deaia nu o sa mai votam nici psd nici pnl nici cumetrii, ca oricum va dati mana la furat, sa vina altii noi ca e jale
5
0
Acela a fost post cu dedicatie ptr fiul unui fost DG al ANR. Oricum, o mare bila neagră pentru conducere ca a menținut cu nerușinare Birou SN pentru băncuțele din parcul Hereatrau.
6
0
Mare city Mangalia asta!
4
0
Asta da BOMBA !
11
0
Prin ANR ! Guvernul vrea sa elimine functia de sef birou. Trebuie găsită alta soluție de a multumi pupincuristii șefilor. Mai este un astfel de post in Portul fluvio maritim Herastrau. Hai ca i tare ! Sef birou Siguranța Navigației in Parcul Herastrau.
14
0
Asa,si? Daca cineva intocmeste o petitie pentru demiterea primarului si alegeri ,e sigur ca vor semna mangaliotii? Sigur ca nu. Ham,ha, si mierlau,injuraturi si acuze,dar ca si bucurestenii de sub Clotilda vietii,oamenii ar vrea sa faca altii ceva,sa miste altii pentru ei. Ca atare,se va ramane asa si degeaba e zgomotul de fond.
2
4
Ognef Dan Egmond ,director la Damen a dus spaga la rang de arta,a infiintat un sistem de dijmuire a subcontractorilor ,le aproba platile abia dupa ce primeste direct sau prin interpusi minim 10 procente...spaga o ia prin Stalpeanu sau Bari...Se simte vizat si isi pregateste plecarea invocand motive de sanatate...in curand vor urma cateva filmulete si poze doveditoare..intalniri si mese cu interlopi si plicuri cu bani primite ...
13
0
Piticule, nu poți tu sa fugi cât putem noi sa te prindem cu bijuteriile ofilite la vedere. Degeaba ii tot muti pe sclavii tai, tot lângă noi ajungi la final și abia te aștept. Ai distrus vieți și familii. Nici mă-ta nu te mai scăpa pt câte nenorociri ai făcut în acest oraș cu sclavii tai. Mihaela Călin, Didi, Romulus, Stamate, Zamfir, Angelestii, Crăciunestii, Colgiu, Marius Ilie, Ana ratusca, Popa de la proiecte, Linica, mos Filip vanturi, Marga suleimana și cea mai înaripata managera din tara, capreoara Alinuta. Dar cea mai janghina e Miha.
17
4
Mihaela este mama spagarilor, la ea șpagă vine și fără sa știe tatal ei RC. Unde sunt copacii de pe scorul 1 Decembrie, de câte ori s-a pus gazon. De ce nu o întreabă nimeni de cate ori si-a reamenajat curtea? În acest mandat si-au mai atras niște p****i în camarila lor și anume noua directoare economica Stoicescu Cristina, fata lui Buzgaru un pupa poale la Iorgus.
7
0
Jianu Florinel este sclavul lui Radu Cristian. A primit ordin sa isi dea demisia sa ii faca loc lui Didi Calin care este suspendat din functia de Director deoarece a fost trimis in judecata. Jianu, Probabil ca va fi numit director in locul lui Didi Calin, ca lui ii place sa aiba si salariu si firme cu care suge milioane din bugetul local. Mangalia a ajuns moșia acestor tâlhari!
10
0
Acest Jianu a fost inexistent in activitatea primăriei,biroul lui era veșnic gol.Din păcate primarul Mangaliei s-a înconjurat de oameni fără valoare,un bun exemplu șeful de la Raja, alt exemplu acest Jianu,un alt exemplu șeful Poliției Locale,un arogant și un spagar de prima clasa.Radule cu astfel de oameni te va distruge Murat la următoarele alegeri,mare grija!
8
1
Numai unul și unul în primărie,numai combinatori, sa va duce ți la dracu, jegurilor, atenție la Mihaela Călin alta mafiota, alta spagara
10
0
Radu ,inutil ca și primar,vine cu un nou matrapazlîc.S a gândit el cum să mai facă o alba-neagra.Îl îndepărtează pe Jianu,care nu e chiar cățelul care ar fi vrut el,și își aduce valetul preferat Didi George.Acest valet tăcut ce știe totul despre binefăcător. Ne ținem de treabă, cică!
9
0
Si-a dat demisia ca sa para ca se indeparteaza de radu ,ca vrea sa il pregateasca sa candideze la anul Florin, e omul lui Angelescu
8
1
Miroase a pârnaie cu iz de couaie, Florinel o lua în cacau nițel de la Raducu Mucu și a demisionat că-i mirosea gura a kkt... Un bulan
9
4
Sunt si am fost o p******a dacă vreti sa aflati mai multe detalii ma puteți întreba personal. Sa nu-l plângeți pe fiul meu pentru ca ce naște din pisica soareci mananca o sa ajungă numarul 1 in Mangalia mea.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468