REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

BOMBĂ! Ovidiu Cupșa a fost demis de la conducerea CERONAV!

BOMBĂ! Ovidiu Cupșa a fost demis de la conducerea CERONAV!

Mirela PASCAL 13 decembrie 2023 | 15:48 9590

Bombă la CERONAV! Ovidiu Cupșa a fost demis, miercuri, 13 decembrie, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu! Cupșa spune că nu a primit niciun ordin în acest sens, precizând că sunt doar zvonuri.

BOMBa! Ovidiu Cupsa a fost demis de la conducerea CERONAV!Ovidiu Cupșa

Nu știu ce să zic. N-am primit niciun ordin, nu știu nimic”, a spus Cupșa. Nici Teodor Popa nu știe nimic de vreo numire. ”Nu știu. Nu am discutat cu nimeni în acest sens”, ne-a spus Popa.

Teodor Popa activează în CERONAV, pe funcția de Director Studii. A fost, din 2020 și până în luna decembrie a anului trecut, consilier din partea Partidului Național Liberal în Consiliul Local Municipal.

BOMBa! Ovidiu Cupsa a fost demis de la conducerea CERONAV!Teodor Popa

După ce a dus o „aprigă luptă” cu colegii din Primărie, a ales să își prezinte demisia din Consiliul Local. Motivele au fost numeroase, lupta cu morile de vânt fiind cap de listă.

Precizăm că Popa va asigura interimatul până când Grindeanu va găsi omul potrivit pentru a conduce compania.

Revenind la Ovidiu Cupșa, acesta a condus CERONAV mai bine de un deceniu. Este doctor în Științe, cu teza de studiu a mecanicii fluidelor: „Contribuții la stabilirea mecanismului interacțiunii statice și dinamice dintre apă și structurile hidrotehnice”, în specializarea Inginerie Mecanică din 2010, absolvent al Universității Maritime Constanța, Facultatea Navigație și Transport Maritim în 2000, absolvent al Institutului de Marină Civilă din Constanța Facultatea Electromecanică Navală în 1994, absolvent al unor cursuri și programe de studii organizate de universități de prestigiu: Middlesex University Londra, University of Dubai, Universiti Kuala Lumpur, Oxford University, Harvard University.

Cariera lui Ovidiu Cupșa

În 1993 - 1994 a fost consilier în Fundația Română pentru Libertate și director al aparatului central al PNL.
Din 1994 a navigat ca ofițer în flota comercială română și internațională, iar din 1997 a deținut diverse funcții în sectorul public și privat.
2000 - 2002 - șef Corp Control Servicii Publice și șef Birou Dezvolotare în Primăria Constanța.
2004 - 2008, 2016 - Consilier județean în Consiliul Județean Constanța.
În anii 2005 - 2007 a deținut funcția de Director al "S.C. Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, Filiala Telecomunicații".
În anii 2007 - 2008 a deținut funcția de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație la Compania Națională "Administrația Canalelor Navigabile" SA.
În anii 2004 - 2008 a deținut succesiv pozițiile: Președinte al Consiliului de Administrație la Șantierul Naval Mangalia, membru AGA la Compania Națională de Investiții, membru AGA la Transcanal SA.
2008 - 2012, Consilier local în Consiliul Municipal Constanța.
Din 2012 predă la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea Navigație și Transport Maritim.
Din 2012 este Director General și Președinte al Consiliului de Conducere al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale.
Din 2014 este vicepreședinte al EDINNA - organizație europeană de formare profesională în domeniul naval.
A Fost Președintele Grupului Uniunii Europene la International Maritime Organization - IMO, pe perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene (1 ianuarie - 30 iunie 2019).
A fost ales Prim Vicepreședinte de Comitet la 31-a Adunare Generală a International Maritime Organization.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lingaii lui Capusa , luati-l cu voi , sau va angajat pe toti la Ceronav alaturi de cumnat,fin si nas ? Zornaie bratarile, DNA-ul e pe vine , cand or auzi ce gaura a dat clanul cupsa,pisica si placinta o sa se sperie.
4
2
Se duce pe copcă, Ceronav daca si a băgat coada PeSeDe!!! Cum s a dus tot ce a mers vreodată in ȚARA asta, pe care aveti dușmanie.., doar sa o mulgeți si sa va bateți joc de ea!!! Cât mai va răbda pământul ăsta?
2
0
Felicitări pt performanțele obținute la Ceronav în decursul anilor. Tot respectul ptr dumneavoastră, succes în ce v-ați propus dl.Cupsa.
2
5
Mizerie de rus putinist..... asta esti.....asa o sa crapi@@@@
2
4
Se duce pe carici si Ceronav.ul..., o sa mergem prin Italia,Grecia pentru cursuri! Mai este ceva in țara asta ce nu a ti distrus cu partidele voastre? Sa va fie rusine!!
3
3
Ovidiu Cupsa este un om bun si deosebit,pacat ca a fost demis.
5
4
Cupsa ia spune tu cum ne convingi tu pe noi, de fapt tu si Ratatul & Inutilul de Mironescu sa punem pavilion pe nave cu AUR ? Doua scarbe ordinare numai pentru stat la caldura
10
0
Ma impresioneaza cat de bine informati sunt unii oameni :))) de ce nu vorbiti si despre dl Marius Horia Tutuianu, dl Panait & co ?! Toti de mai sus care ii baga limba in ureche lui Grindeanu si isi intind mucii pe langa el, doar ca sa il sape politic pe Cupsa?! Motivul demiterii?! Din cate stiu, in cei 11 ani de activitate, rapoartele Curtii de control si ale Corpului de Control al ministrului au fost impecabile! Rezulta de aici un management impecabil.. care e MOTIVUL demiterii?!?! :)) Grindeanu, nu ti- a placut bautura la Nuba Chalet?!:))))
7
5
este ca CERONAV SI ANR jefuiesc marinarii care la randul lor nu platesc taxe pe cistigurile obtinute . Concluzia hotii fura de la hoti. In ceeace priveste pe distinsul domn Cupsa si directorul de la ANR Cosmin Dumitrache acestia doi sunt colegi la UMC / doi profesori de exceptie, patronati de seful lor Panait Cornel un alt om de caracter, onest . Aceasta se chema fratia hotilor frati dobrogeni.
9
1
Haur ai vrut, haur ai ! :))
8
0
In CERONAV e grup infractional organizat CUPSA a cerut procent prea mare ar mafiotii POPA, ALEUS PETRACHE, PIPIRIGEANU, POTROCEA, LAURENTIU etc il sapau demult, scandalul e pe spagile incasate d ela marinari. Cupsa a devalizat CERONAV facand toate lucrarile la preturi triple incasand diferenta de la firmele de casa, probabil nu a mai cotizat la minister procentul agreat si a fost zburat, nu are nici o legatura cu AUR. CERONAV si ANR cele mai corupte institutii ale statului roman, jecmanesc marinarii romani de 40 ani DNA nu vede
14
6
daca ti-a trebuit AUR mă nea Cupșa! ncsf. nema pnl, nema funcție. ne lasi cu penibilu ala de Popa.
14
0
Miauuuu vine DNA ul... esti pregatit?
12
3
Nu stiu cine e Cupsa asta dar din auzite de la prieteni marinari a facut ceva treava si a dat o fata noua. Potrocea, Aleus, pipirigeanu si restul de lesinati te vor taxa dupa inflatie . popa e parte din acest grup orgamizat , creat acum 30 de ani. Pe relax ca nu face purici
10
5
Niste incompetenti , pusi sa faca rau si sa revina la vechile metehne . Cupsa a deranjat ca s a opus comasarii si plateste pretul asumat. Are defecte multe dar ceronav s a dezvoktat vizibil. Din pacate Fondul clasei va creste substantial iar dl Popa e Director de scoala acum!
14
2
Când ceva funcționează... repede sa distrugem. Cupșa era omu potrivit la locul potrivit.
11
11
Se pot spune multe de Cupșa, dar a respectat oamenii, a ridicat Ceronavul, unde mulți nici nu visează. Dacă ar dezvolta și Constanța 10% din cât a reușit la Ceronav.... dar asta e o alta poveste. PS. Cupșa ești Forță.
18
12
Succes in viitor! Omul sfinteste locul.
13
8
Il pune dir studii pe futacul de Aleus , smenar cu diploma
11
3
Un roman adevărat! Succes , pe mai departe!
7
11
Cupsa si-a pus toata sleahtca de postaci din camarila s ail laude pe aici cine il cunoaste stie ca e o hahalera, caracter infect si hot ordinar. Teodor Popa de 30 ani vizeaza pozitia, intelectual e inzecit peste Cupsa dar metehnele spagii le are jecamneste cursantii ca si restul asa zisilor experti, hotia d ela minister incepe ca emit certificatele IMO doar pe 5 ani cand in toata lumea sunt pe viata, toti europenii , filipacii, asiaticii isi prelungesc COC pe baza sea time nu a prostiei de la noi cu curusirle IMO, e ca si sum ai pune un profesor, sofer, doctor etc sa faca cursuri el profesand zilnic meseria. Domnule Grindeanu schimbati legislatia sa ne prelungim bervetele pe baza stagiului d eambarcare ca in toate tarile civilizate. DNA sa teraca si pe la ANR si pe la tipografia d ediplome UMC, se vand fara sa te prezinti. Locul lui Cupsa este doar la puscarie
19
5
D-le Ovidiu Cupșa! V-am cunoscut ca fiind un om profesionist și integru! Constanța are nevoie de oameni ca dumneavoastră! Mult succes!
16
12
Sex ul de acum 20 ani e minciuna, chetele facute de cursanti pt el, Filimon, Aleus si utecistul Luca sunt importante. Acum nu mai merge ciucurelul! Se bazeaza pe gastile reactivate si sagetile lui .nevasta sa pupaza la citit manuale! Vai de noi marinarii, iar ne dau cu catalogul in cap alde Popa si expertii inganfati. Vezi, Potrocea , Pipirigeanu si altii
15
1
Culoarea politică îşi pune amprenta! Acum au ieşit la iveală jocurile de culise?? Se discuta de beneficiul comasării (inexistent), însă scopul a fost oricum atins, nu? Poate ar trebui să existe și argumente pentru deciziile luate de pe o zi pe alta. :)
11
0
Pisicà la ce partid mai este?
15
0
Ani de munca, management transparent, dezvoltare vizibila, profesionalism... acesti oameni sunt dati la o parte. Pacat!
12
8
Ar fi păcat ca Ovidiu CUPSA să părăsească CERONAV, este un om capabil cu mult potențial.
11
11
Un om de nota 1000 ! Mult succes in continuare !
12
13
Dupa atatea realizari vizibile si dupa atatia ani de munca si management echilibrat, cum suntem obisnuiti in Romania, oamenii buni sunt dati la o parte. Pacat!
14
9
sa se duca si la doamnele de la ANR din acvariu sa vada cata spaga iau la ambarcari/debarcari false
22
2
Dl Popa sper ca nu incepeti iar cu spagile ca in trecut! pe vremea lui Cupsa s au micsorat, chiar anulate la unii fraieri de experti! vezi ca esti in vizor cu tovarasul fost Filimon, Aleus si toata gasca din PD. proiectele incepute de Cupsa si finalizate in mare sunt pentru devoltare *George, decizia e luata de un comitet si minister! mai usor cu pianul pe scari si cheta la cursuri!
18
1
Salveaza romania
11
4
l****a bune cururi chiar nu inteleg cum a fost posibil sa-i dea cu sutun cu.r. Baga limba intreaga
10
0
Dle POPA chemati corpul de control si DNA-ul sa vada cat a furat CUPSA & PISICA prin toate proiectele deschise aiurea pe milioane de euro. DNA sa ii duceti langa MAZARE.
21
5
lasa ma cupsa ca ajungi primar!!!ha ha ha , mor de ras , maimutoiul asta primar! gata ma impostorule , treci in anonimat si saracie. Cat despre Popa , alt caracter curat , mai ti minte sex gate-ul de acum 20 ani din Ceronav ?ce vremuri nu Popica ? iti mai mergea jucaria , acum esti linistit.
19
0
Celebrul ceronav, o vaca de muls! La greu!
15
2
Pleaca un hot ordinar vine alt hot, Popa iti pasterzi spagile de la cursanti nu mai dai grosul lui mafiotului Cupsa, cu Pisica si camarila jecamnec marinarii de 12 ani cu nemiluita, locul lor e la puscarie si averile confiscate ca pe timpul lui impuscatul.
19
1
Extraordinarrrr, cat a mancat asta de la stat!
18
3
O persoane foarte capabila. Dar daca e o functie politica, asta e, iti asumi!
13
12
Un om care a fost mereu alaturi de oameni. Mancatori de rahat si catelandribse vor gasi mereu
15
17
Domnule Popa am pretentii la dvs chiar asa v-ati bagat cu porcii!? Un om inteligent ca dvs nu concepeam sa nu aiba coloana vertebrala. Pacat! E clar ca nu mai sinteti cel pe care l-am cunoscut acum 30 de ani.
21
3
Cel mai tare om.. un om care care a fost alaturi de oameni, respecta si femeia de servici, un om deosebit cu caracter si bun manager. Pacat!
17
20
A fugit la AUR sa faca punctaj barosan dar a uitat ca ciolanul e la PSD PNL ..... mai nasol o sa fie cand va fi ejaculat si din AUR
33
4
Cupsa este o nulitate, un hot notoriu, nu a navigat o zi in viata lui, l-a plantat Mazare peste tot, a devalizat CERONAV, ACN, a furat la piete cu geamantanul se lauda cu caramizile de bani facute din spagi, un reptent cu doctorat aranjat de Mazare la hotii UMC mai are tupeu s asi predea! A angajat toate amanatele si toate nulitatile Pisica si slehatca, sustinut de mafia PSD, oirunde in lume un training center este condus de un coamnant, ca la noi la nimeni, ne jecmanesc la cursuri non stop ni le dau doar pe 5 ani cand toate natiile au certificatele pe viata, navighez cu croati, letoni, lituanieni etc si au curusrile pe viata. Rusine sa va fie asupritorilor d emarinari romani. Popa este sef mecanic, arhitect naval, e o solutie mult mai buna pana va realiza ministrul ca trebuie schimbata tot in CERONAV nu doar hotul Cupsa ci si camarila. Locul lor este la puscarie langa Mazare si Nicusor, ciuma rosie
40
8
Claudiu palaz este cea mai potrivită persoana pentru primărie sau văzut lucrurile bune care le-a făcut când a fost consilier județean
11
52
Vrei politică..în barca altcuiva?? Uite cum imediat devii un nimeni...doar printr-o hârtie semnata..dacă nu stăteai bine unde erai...și ai început sa deranjezi.. Acum nici director..nici primar..0 barat
25
2
La primăria constanta dacă vor veni Cupsa brailoiu palaz oricare dintre in constantanta vor fi multe lucruri benefice desvoltarii orașului pe care paiața de chitac nu a fost sa facă nimic Rușine PNL constantay
12
41
Un oportunist care a kuat spaga de la navigatori si a ftut toare angajatele mareeee pierdere
33
6
Un om mai pregratit ca ovidiu Cupsa mai rar se găsesc in constanta faptul ca a plecat la aur se datorează conducerii de doi lei partidului PNL
12
38
Bravo, sper sa fie doar inceputul.Sa dispara si Pisica si toate neamurile pe care si le-au plantat in CERONAV.
30
4
Ce culoare are vopseaua de par și de la ce firma este? Îmi place foarte mult.
29
3
O mare golanie acest ceronav!
25
3
Asa e cand nu iti vezi de treaba ta si vrei sa te bagi in oala altora, pai nu stateai bine mersi director si nu te deranja nimeni?
23
2
Și , pana la urma, unde este bomba?
22
0
Ovidiu se incalzeste pentru primarie Eu vin la CJC. Votati-ne.
6
17
Cine o sa mai transmita stiri despre cum se circula pe A2? Teodor Popa,fost arbitru,nu a facut partevalaturi de Cupsa din echipa de voluntari a CERONAV,la cutremurul din Turcia?De urmarit!
14
4
Chiar ne interesează????
14
1
haur bre de aicu
10
4
Mai, dar potent a mai fost omul asta .... cum se descurca el in orice domeniu ....
24
1
Unde merge treaba, o distrugem! Daca o ardea cu aur schimbi asa ca un las… Da le Doamne minte!
13
13
f**u-va in gura , aveati si voi un om instruit si l-ati dat afara ca ati vazut ca , cocheteaza cu Partidul AUR . Daca nu o sa fie Primarul Constantei o sa fie Ministrul Transporturilor si o sa va ia la scarpinat !
20
41
hahahahahahahahhahahahaha
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468