REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BOMBĂ PENTRU SĂNĂTATE! La Năvodari se vând pepeni INJECTAȚI? Video

BOMBĂ PENTRU SĂNĂTATE! La Năvodari se vând pepeni INJECTAȚI? Video

Replica API 28 iunie 2016 | 13:42 701

sursa foto/video: facebook.com/ Andrei Zamfirescu

Un năvodărean a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a vrut să taie pepenele cumpărat de la un cunoscut centru comercial din localitate. Cu gândul că se va bucura de un fruct zemos de sezon, cetățeanul a achiziționat un pepene care arăta foarte aspectuos la exterior, dar care a început să elimine abundant o spumă albă. În timp ce unii dau vina pe chimicale, alți cetățeni spun că fructul ar fi fost deja fermentat, cel mai probabil din cauza condițiilor de depozitare: ”Terorismul internațional și atentatul cu bomba au ajuns în România, în pepeni! Am cumpărat o lubeniță periculoasă de la Kaufland - Năvodari! Nu știu ce steroizi folosesc ,dar e cam riscant consumul. Poți să crăpi mai repede cu pepenașu' decât cu oala sub presiune uitată pe foc! Enjoy the movie!”, transmite năvodăreanul.

În ceea ce privește această situație alarmantă, autotirtățile competente în domeniul protecției consumatorului și a siguranței alimentelor s-au deplasat deja în teren pentru a analiza situația și a vedea dacă este într-adevăr o problemă cu alimentele vândute în acel centru comercial din Năvodari” : ”Echipa de control e acolo cu ANSVSA-ul. S-a alcătuit o echipă comună formată din inspectori OPC și DSV care au mers la magazinul respectiv. Am trimis o echipă acolo, dar încă nu avem un răspuns”, a declarat Cornel Radu, inspector-șef în cadrul Oficiului de Protecție a Consumatorului din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108