REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bote a mâncat la înălţime, alături de manechinii de la Fashion TV

Bote a mâncat la înălţime, alături de manechinii de la Fashion TV

Replica API 8 august 2011 | 00:00 130

Cină în cer

Cină în cer

Turiştii, dar şi constănţenii pot lua, în sfârşit, masa în cer. Conceptul "Dinner in the sky" a fost introdus de câteva zile şi pe litoralul românesc. Pe scurt, acest lucru înseamnă ridicarea unei platforme la 50-60 metri înălţime, unde 22 de persoane pot lua masa bucurându-se de privelişte, dar şi de adrenalină. Acolo sus, ei pot servi masa şi pot asculta muzică live.

"Dinner in the sky", spune Ovidiu Barbier, cel care a venit cu ideea aducerii în România a mesei la înălţime, este o modalitate de relaxare a oamenilor cărora le place să-şi depăşească propriile limite, pentru acele persoane pentru care nu este suficient doar să ia masa într-un local obişnuit, ci acceptă provocarea să evadeze şi să ia masa în singurul restaurant din cer. Printre cei care au trăit experienţa weekend-ul acesta pe plaja Crush din Mamaia s-a regăsit şi designerul Cătălin Botezatu, însoţit de mai multe manechine care au defilat pe podiumul de la Mamaia. Ei au urcat pe o platformă suspendată şi au fost ridicaţi la aproximativ 50 de metri altitudine. La final, renumitul designer a declarat că a mai trăit o experienţă asemănătoare la Paris, unde a avut şansa să urce cu aşa ceva, însă este de părere că în România este mult mai frumos. "Am mai văzut acest concept şi-n alte ţări, dar cu concert live şi caviar este cu totul altceva. Pentru România este o chestie cu totul spectaculoasă. Eu sunt patriot şi-mi place foarte mult să privesc de sus peisajele de pe litoralul românesc, decât de la Paris sau din alte părţi. Trebuie să recunosc că este o experienţă interesantă şi ar putea fi un cadou perfect pe care i l-aţi putea dărui persoanei iubite", a concluzionat Bote. De menţionat că alături de Bote ar fi trebuit să se afle şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, dar care nu şi-a mai făcut apariţia.

Mirabela PANFIL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108