REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.2° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ca-n filmele cu PROȘTI! Un OBSEDAT SEXUAL din Constanța a fost PRINS de DOUĂ ORI în FLAGRANT, în ACELAȘI LOC!

Ca-n filmele cu PROȘTI! Un OBSEDAT SEXUAL din Constanța a fost PRINS de DOUĂ ORI în FLAGRANT, în ACELAȘI LOC!

Replica API 14 decembrie 2018 | 00:00 392

Doar ce ieșise din închisoare, în octombrie!

Doar ce ieșise din închisoare, în octombrie!

Un bărbat din Constanța a fost prins în flagrant, de două ori, în zona gării din Constanța! Acesta a fost arestat în martie 2017 pentru că șantajat minore pe Facebook, iar când a fost eliberat condiționat s-a reîntors la vechile îndeletniciri. Astfel, a vorbit cu o tânără pe rețelele de socializare, a intrat în posesia unor imagini cu ea în ipostaze compromițătoare, după care a șantajat-o în vederea obținerii unei partide de sex. A fost arestat preventiv.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 12 decembrie a.c., au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, în urma unei sesizări primite de la o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, care primise amenințări de la un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța. Respectivul bărbat îi ceruse persoanei vătămate, în mod insistent, întreținerea de relații sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o rețea de socializare. Mai exact, acesta o amenința că va publica imagini cu ea în ipostaze compromițătoare. Flagrantul a fost realizat în jurul orei 14.00, iar în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii constănțeni l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe bărbat, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, fiind introdus în arestul IPJ Constanța. La data de 13 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis mandat pentru 30 de zile.

A mai stat după gratii pentru că a șantajat minore!

Bărbatul în cauză este recidivist, fiind eliberat din penitenciar la data de 23.10.2018, după ce fusese condamnat la 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracțiuni de șantaj. El a fost arestat în martie 2017 și condamnat pe 7.03.2018, dar pe toată perioada procesului de judecată a stat după gratii, astfel că din pedeapsă i-au fost scăzute aceste luni. Amintim că, la începutul lunii martie 2017, prin intermediul reţelei de socializare „Facebook”, de pe un cont de utilizator fals Ciprian Nițu, în mod repetat, a şantajat-o pe persoana vătămată minoră R.R.M., în vârstă de 16 ani, din Ovidiu,pentru a întreţine relaţii sexuale orale, normale şi alte perversiuni sexuale cu el, de asemenea solicitându-i, în data de 31.03.2017, şi suma de 300 de lei, ameninţând-o cu publicarea în mediul online a fotografiilor persoanei vătămate nud. La jumătatea lunii martie 2017, inculpatul a distribuit unui număr de trei persoane din cercul comun de prieteni, 4 din fotografiile ce o reprezentau pe persoana vătămată nud. Fata a mers la Poliție și astfel oamenii legii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanţa, pentru prinderea bărbatului în cauză. Ulterior a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca politia sa-r uita la unele din comentariile de la replica ar salta multi obsedati
9
2
Daca prostul ar fi invatat ceva din parnaia trecuta,se facea plasator de curve. Asa avea si ce fute,si bani,si protectie de la politie si jandarmi.Sunt mii de escroci care traiesc bine,mii de pesti si smardoi protejati de autoritati si cu relatii mari. Mai fac si ei parnaie ,cate unii,asa de ochii lumii,insa legile noastre arata ca de fapt ei,jegosii astia sunt protejati. Asa ca prostul mai are de facut scoala de infractori,ca doar nu se apuca de munca cinstita ca noi fraierii.
4
3
Ce fata ,,cuminte" era si braileanca de 21 de ani!De fapt,el vroia gratis si ea pe bani!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468