REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Călin Popescu Tăriceanu, după ce Klaus Iohannis a afirmat că nu sunt bani de pensii: 'De servicii nu a întrebat nimic? Să nu se mire de rezultatele la alegeri'

Călin Popescu Tăriceanu, după ce Klaus Iohannis a afirmat că nu sunt bani de pensii: 'De servicii nu a întrebat nimic? Să nu se mire de rezultatele la alegeri'

Replica API 14 martie 2019 | 00:28 438

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că este "regretabil" şi "iresponsabil" comportamentul politicienilor care susţin că în buget nu există fonduri suficiente pentru plata pensiilor şi cataloghează drept "populism ieftin" propunerea privind tăierea fondurilor alocate de la bugetul public pentru partidele politice parlamentare, scrie stiripesurse.ro

"De servicii nu a întrebat nimic? Aceste baloane au mai fost aruncate în trecut şi de reprezentanţii PNL-ului, că nu sunt bani la pensii, mie mi se pare o atitudine clar iresponsabilă, pentru că asemenea afirmaţii pentru cei care sunt de bună credinţă sunt luate ca atare şi induc temeri nejustificate. Acum încearcă opoziţia aceleaşi tactici, să nu-i mire că rezultatele pe care le au în sondaje şi pe care le vor şi la alegeri nu vor fi cele aşteptate dacă umblă cu asemenea practici. E regretabil un astfel de comportament", a spus Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seară, la Digi 24, întrebat cum comentează afirmaţiile preşedidntelui Klaus Iohannis conform cărora există o lipsă de 1,4 miliarde de lei din fondul de pensii.

Preşedintele Senatului a precizat că anul acesta bugetul a fost construit "cu o anumită rezervă", cu un deficit de 2,5 la sută care a crescut uşor prin majorarea alocaţiilor pentru copii, măsură necesară pentru creşterea natalităţii.

În ceea ce priveşte ideea vehiculată de Opoziţie privind tăierea sumelor alocate partidelor parlamentare şi realocarea fondurilor către alte domenii, Călin Popescu Tăriceanu a catalogat propunerea drept "populism ieftin".

"Cred că această lege care permite finanţarea partidelor de la buget va avea un rezultat extrem de important pentru că atunci partidele nu se vor mai putea scuza că au recurs la metode nelegale de finanţare. Eu cred că, aşa cum se întâmplă şi în ţările democratice, partidele politice care sunt nişte instituţii ale democraţiei trebuie finanţate pentru a avea un comportament care este corect şi în cadrul legii. Deci aceste soluţii mi se par total demagogice şi nepotrivite", a spus Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
7
0
muistul de sub mine imi linge vartos cacatul. Si pe al pensionarului ! Muie tariceanu hotul, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
6
1
de ce nu recunosti ca erai regele snc-ului , comunist cu inalt grad , terorizai angajatii . Mai tii minte boule cand ne-ai trimis la ' casa poporului' pe cei cu categoria 6 si cu dosar curat ? sa-ti dau la muie , pensionare , sa nu uiti !
0
8
cel mai valoros lider politic al momentului. pe departe
2
10
Tariceanu este un hot atat de mare ca l-a speriat si pe Basescu treaba care trebuie sa recunoasteti nu e la indemana oricui.Uitate in oglinda si spune cine esti tu javra lasai pe alti.
9
2
Mai vorbim noi despre alegeri!!! Cine rade la urma, rade mai bine!
3
3
bravo.unn a distrus rompetrolu ,
8
2
Hai siktir sluga ordinara! L-ai slujit pe patriciu si-ai tradat tara, ai furat odata cu hotul ala avutia tarii! La doar cateva luni dupa ce tu, loaza ordinara i-ai facut cadou Rafinaria Petromidia patriciu a devenit miliardar in dolari. Primul din tara. Romania nu a vazut si nu o sa mai vada un chior pe aceasta rafinarie care imbogateste acum un stat communist, Kazachstan in a carui proprietate a ajuns. Petromidia nu mai este a Romaniei care a construit-o cu atata truda ca sa traim toti mai bine si tu, un hot, ai dat-o de pomana, pe datorie! DNA mai functioneaza? Nu te intreaba nimeni de snata
13
3
mincinosule, nu duce tu grija altuia, dute si aprinde o lamanare la biserica sa nu-ti accepte ceilalti puscariasi ciumati ridicarea imunitatii si continuarea judecarii.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108