REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Campania electorală la Constanţa. Candidaţi de toată jena, CU DOSARE şi suspiciuni de plagiat! La Ovidiu, E DEZASTRU!

Campania electorală la Constanţa. Candidaţi de toată jena, CU DOSARE şi suspiciuni de plagiat! La Ovidiu, E DEZASTRU!

Replica API 17 mai 2016 | 00:00 261

Campanie electorală „leşinată” la Constanţa, cu lupte tembele pe Facebook, unde candidaţii se întrec în a se prezenta cât de frumoşi şi familişti sunt sau cad în penibil cu tot soiul de clipuri „sponsorizate” – cum ar fi cel al ALDE Kogălniceanu. Tot pe Facebook, candidaţii se atacă între ei, inventând conturi false sau scriind zi de zi despre nerealizările unuia sau altuia. Exeplu: oraşul Ovidiu. La nivelul judeţului, candidaţii se pot lăuda că au migrat de la un partid la altul şi rar vezi câte unul că îşi expune, zilnic, proiectele. Sau că îşi prezintă lista de consilieri! Probabil, unii sunt ruşinaţi de colegii alături de care defilează.

La Ovidiu, spre exemplu, ar fi amuzant dacă nu e de-a dreptul trist că principalii candidaţi la primărie, actualul primar George Scupra şi fostul - Dumitru Bocai, au programele parcă trase la indgo! Nu ştii care dintre ei a venit primul cu anumite proiecte, cert este că se urăsc de moarte, iar dovadă stau tot postările pe Facebook, făcute de susţinătorii celor doi.

Dar, tot la Ovidiu, înregistrăm şi alte „nefăcute”: din suma de candidaţi la primărie aproape că ar trece neobservată candidata Doina Gheorghe. Se face însă remarcată, însă din următorul punct de vedere: a fost pensionată forţat din rândul notarilor, după ce a fost pusă sub acuzare şi condamnată, alături de un alt notar, într-un dosar cu terenuri retrocedate în baza unor falsuri. Nu i s-a interzis să candideze, dar nici moral nu prea ar fi, însă exemple ca acesta nu e singular în judeţul Constanţa.

Rocsana CRISTEA

Mai multe detalii:

http://www.replicaonline.ro/mostenitor-a-mii-de-hectare-facut-din-pix-de-doi-notari-105904/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108