REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Candidatul PNL la Primăria Limanu CREDE că va CÂȘTIGA alegerile

Candidatul PNL la Primăria Limanu CREDE că va CÂȘTIGA alegerile

Replica API 12 septembrie 2020 | 23:32 2856

IonuțMaricoiu este unul dintre aspiranții la scaunul de primar al localității Limanu. Are o experiență vastă în politică, având în spate 20 de ani de muncă, proiecte și idei pentru dezvoltarea urbei. Maricoiu candidează din partea PNL și speră să câștige alegerile, pentru a-și pune în aplicare proiectele ce se regăsesc în programul său electoral și care vizează agricultura, turismul, educația și accesarea fondurilor europene. Ionuț Maricoiu a vorbit mai multe despre acest subiect într-un interviu acordat ziarului Replica.

Ionuț Maricoiu este căsătorit, are 46 de ani și este tatăl unei fete în vârstă de 23 de ani. De două decenii activează în politică și este convins că experiența sa îi poate aduce mandatul de primar, pe 27 septembrie. ”Sunt căpitan specialist în cadrul Autorității Navale Române de peste 25 de ani și în viața politică de 20 de ani, având funcția de consilier local, cinci mandate. Făcând parte din marea familie PNL, mi-am adus aportul atât cât am putut din funcția mea de consilier pentru dezvoltarea comunei și pentru a oferi cetățenilor noștri un trai mai bun și mai decent”, a spus candidatul PNL la funcția de primar al localității Limanu.

Maricoiu vrea dezvoltare cu fonduri europene

”Președintele Klaus Iohannis a primit de la Uniunea Europeană o sumă imensă, 79,9 miliarde de euro pentru programul de finanțare 2021-2027. Dacă ajung pe scaunul de primar, vom fi ajutați să atragem cât mai multe fonduri europene pentru comună și pentru dezvoltarea ei”, a completat politicianul.

Prioritățile sale: turismul, agricultura, infrastructura, educația și accesarea fondurilor europene

Pentru o dezvoltare durabilă a localității Limanu și a satelor aferente, Ionuț Maricoiu spune că se axează pe mai multe ramuri: turismul, agricultura, infrastructura, educația și accesarea fondurilor europene. ”Se știe foarte bine că 2 Mai și Vama Veche sunt satele aparținătoare localității Limanu. Sunt cunoscute foarte bine la nivel național și au un potențial turistic foarte mare. Fiind parte integrantă a activității noastre, pentru turism aș face demersuri ca plajele să fie trecută în administrația publică locală. Dacă nu reușim… avem un proiect care prevede ca primăria să aibă drept de control asupra tuturor activităților ce se desfășoară pe plajă. În ultimii ani nu se mai respectă normele, multe șezlonguri, umbreluțe. La 2 Mai și Vama Veche, turiștii care iubeau sudul litoralului, preferau să stea pe nisip. Nu toată lumea își permite un șezlong și o umbreluță”, a spus candidatul PNL.

”Avem, de asemenea, o problemă cu parcările din jurul plajelor. Am identificat locuri pretabile pentru parcări să nu mai avem problema aceasta. La 2 Mai, turiștii parchează pe dig, către drumul de acces către portul comercial, iar accesul camioanelor este îngreunat”, a continuat el.

Platformă online care să vină în sprijinul agricultorilor

În ceea ce privește agricultura, acesta a declarat: ”Chiar dacă 2 Mai și Vama sunt axate, mai ales vara, pe turism, avem localitățile Hagieni și Liman unde oamenii n-au posibilitatea să închirieze, așa cum se procedează în Vamă, și se ocupă de agricultură. Ca să-i ajutăm, vrem să lansăm o platformă online să își poată promova și să-și vândă produsele către cei care vor să consume natural. Mai mult, vrem să-i punem față în față cu proprietarii de restaurant și fast food-uri din 2 Mai și Vama Veche, să negocieze. M-aș axa și pe accesarea fondurilor europene. Ar trebui să fie prioritar pentru orice primar, indiferent de culoarea politică”.

Ionuț Maricoiu este încrezător în forțele proprii și spune că, dacă va câștiga, va avea o bună colaborare cu toate partidele. ”Cred că avem șanse să câștigăm, în contextul în care PNL, până 2016, când a predat mandatul, a lăsat proiecte pe fonduri europene pe care actuala administrație le-a continuat. Cred într-o bună colaborare după 27 septembrie a tuturor celor care suntem implicați în viața politică”, a spus el.

În video de mai jos, puteți urmări și mesajul transmis de candidat pentru alegători.

VIDEO:

Cod Mandatar Financiar PNL 21200012

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108