REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Candidatul PSD la Primăria Bălcescu, REVOLTAT: „Să vină prefectul să fie primar!”

Candidatul PSD la Primăria Bălcescu, REVOLTAT: „Să vină prefectul să fie primar!”

Replica API 27 mai 2017 | 00:00 365

Nicolaescu a emis ordin de încetare a mandatului lui Ciocănete

Nicolaescu a emis ordin de încetare a mandatului lui Ciocănete

Prefectul Adrian Nicolaescu a emis ordine de încetare a mandatelor mai multor aleşi locali din judeţul Constanţa, între care şi pentru Nicolae Ciocănete, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Motivul: Ciocănete, ales pe lista PNL de consilieri locali, a trecut la PSD, urmând să candideze din partea acestui partid la alegerile parţiale care se organizează în data de 11 iunie pentru funcţia de primar.

Amintim că Ciocănete a preluat atribuţiile de primar al comunei după ce şi edilul ales, Viorel Bălan, a rămas fără mandat. Ordinul de încetare a mandatului a fost semnat tot de prefect, din cauza faptului că Bălan a fost găsit în incompatibilitate. De asemenea, Bălan nu mai poate nici să candideze în următorii ani, ca o consecinţă a incompatibilităţii în care s-a aflat. Ulterior încetării madatului lui Bălan, Ciocănete a preluat atribuţiile de primar interimar, dar a şi trecut la PSD. PNL a transmis prefectului că îi retrage sprijinul lui Ciocănete şi a urmat, inevitabil, ordinul de încetare a mandatului.

Cine mai conduce acum primăria? Ciocănete spune că... nimeni! "Este haos. Poate vine domnul prefect să fie primar! Să vină dânsul, că noi aici nu mai avem nici primar, nici viceprimar. Şi PNL a făcut un gest care, după părerea mea, nu se face: a transmis adresă la Prefectură, că nu mai sunt membru al acestui partid . Înainte sau după alegeri, ei nu au luat primari de la alte partide?!", a comentat Ciocănete.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ci ba Ciocaneti te-a facut muma-ta primar , sau aia de la Poarta Alba , acum zece ani ?
0
0
Draga ciocanete ai prins glas tupeu mai traseistule.Pe cine drak reprezintu tu mai kktule.
0
0
Basescu-Palaz-Udrea.Tripleta de pamant.
2
2
CRED CA SI VALERICA TARSOAGA SI NICU ALBU SI TIMOFTE SI ADI ALBU SI LUCI DONE SUNT LA FEL DE VINOVATI DACA PARVENITU ASTA DE CIOCANETE IESE PRIMAR.AR TREBUI SA ANTELEAGA TOTI CA ESTE MOMENTUL SA SCAPE DE SUPREMATIA CELOR DOI IMPOSTORI SI IMPREUNA SA SUSTINA UN PRIMAR NOU CARE SA REPREZINTE CETATENII DI BALCESCU. ALTFEL V A MERITATI SOARTA ,IAR CIOCANETE SI BALAN O SA VA RADA IN NAS CA DE FIECARE DATA.
4
0
Fara primar da , dar fara ciocanete ba.Mai are cateva rate la banca sa-si achite masinile Audi, combinele , apartamentele de la Tomis plus, pensiunea de la Eforie si dupa aia a promis ca pleaca din Balcescu.
1
0
OUG 14 din 27 mai 2015 pentru completarea Legii administratiei publice locale nr. 215 din 2001. LOCALITATEA POATE FUNCTIONA SI FARA PRIMAR, VICEPRIMAR, CONSILIU LOCAL
2
0
bai timofte iar iti mananca lumea iezii si o iei in gura.stii ca ai dat bani pentru 1000 de voturi si ai supto .tea votat nici jumate
0
1
Aproape ca ne pasa.Avem alte lucruri fata de care sa ne facem griji
1
0
traseisti de doi bani
5
1
Intradevar numai bine a facut nemernicul asta al carui nume i l-ai scris cu litera mica.Nici nu merita mai mult.Oameni nevinovati bagati in puscarie. Nimeni nu scapa fara facturi platite.E si vremea ta Ciocanete. Daca nu iese primar are bagajele facute pentru Jilava.Asa ca vedeti ce votati ca sa-i mai prelungiti libertatea si saracirea voastra.
4
0
Va rog frumos,duomnul ciocanete merita sa se bucure de intregul dvs respect,al celor ce cititi si comentati.Se citeste pe fata lui ca este un om de bine
1
1
bai draga ciocanete i-ao in gura ma falcuta.prefectul ii super ok mai traseistule
7
0
Astia sint fiii satului!?astia sint diavolii satului!Ptr cel care l cheama Balan,fost primar!un nerusinat, care n a retrocedat terenurilor. oamenilor nici acum ,dupa 12 ani!iar adunatura aia de putori secretate si ce or mai fi, care plimba hirtiile, pila si telefoanele sa zboare de acolo!o hoarda de hoti!de nu v ar mai rabda DUMNEZEU!
4
1
DNA, poate te sesizezi din oficiu.Ar trebui sa te informezi din aceste comentarii,ca lumea nu scrie degeaba.Au facut astia doi averi colosale in 9 ani de cand au banii primariei pe mana.Romania ,tara relatiilor,a spagilor si a mafiotilor.
8
1
Asta-i chiar nebun...auzi la el...legea s-a schimbat dupa ce ai plecat de la PD-L la pnl asa ca acum stai si sapa...daca tot te plimbi ca o curva de la un partid la altul...te cam prostituezi!!!!
8
0
Vi se intoarce roata Balan si Ciocanete!In cate partide a-ti fost pana acum? si cum le-ati luat?Cu bani evident si calcand pe oameni.Balan un pocait betiv si hot si Giocanete alt betiv ,hot,mincinos,bolnav mintal.Sa va ia dna la puscarie,hotilor.Doar ce ti ai terminat vila in Balcescu,tot din banii primariei.
12
1
Ori este la psd ori la pnl. Bine au facut
7
0
Luati si voi exemplul lui Anghel,de la Castelu.A condus primaria,cat timp a fost suspendat,de pe postul de sofer.Asa tara,asa oameni,ce ne mai miram!
8
0
Mars la sapat santuri,boschete ,betivule,hotule,vierme ce esti,dar ial si PE nenorocitul de Balan,traficantii asta care a furat tot Balcescu,DOI betivi,boscheti,care rid de lumea din Balcescu,ii imbata cu bere si trei mici,si le fura tot,javrele
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108