REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Căpăţână: S-a hotărât restricţionarea totală a accesului în spital a aparţinătorilor

Căpăţână: S-a hotărât restricţionarea totală a accesului în spital a aparţinătorilor

Replica API 4 noiembrie 2015 | 00:00 215

Din cauza unei avarii

Din cauza unei avarii

Conducerea Spitalului Județean Constanța a restricționat total, marţi seară, accesul aparținătorilor în interiorul unității din cauza unei avarii importante pe o magistrală de apă din care se alimentează și spitalul.

"În această după amiază am fost informaţi de către conducerea RAJA de existenţa unei avarii importante pe o magistrală din care se alimentează şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Ca o măsură imediată conducerea spitalului a decis să raţionalizeze consumul de apă în spital. Printre măsurile luate s-a hotărât restricţionarea totală a accesului în spital a aparţinătorilor. Acest lucru se datorează imposibilităţii de a face curăţenie în spital, resursele fiind directionaţe strict pentru îngrijirea pacientilor. RAJA pune la dispoziţia spitalului cisterne cu apă pentru nevoile imediate. Mulţumim populaţiei judeţului Constanţa pentru înţelegere", a precizat dr. Dănuţ Căpăţână, managerul unităţii sanitare.

Reprezentanţii RAJA au anunţat marţi seară faptul că: "În jurul orei 18,30, lucrarea a fost finalizată. Imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei. În momentul în care conducta a intrat sub presiune, din cauza vechimii a cedat din nou, motiv pentru care s-a sistat din nou furnizarea apei potabile. De data aceasta, lucrările de reparaţii sunt mult îngreunate deoarece conducta se află pozată în imediata vecinătate a unei clădiri (toaletă) din curtea RAJA. Pentru intervenţie este necesară demolarea clădirii. În continuare sunt lipsiţi de apă potabilă abonaţii din zona Tomis I, precum şi cei alimentaţi prin punctele termice numerele 111, 112 si 113. La faţa locului sunt peste 40 de muncitori cu utilajele necesare, care fac tot ce este omeneşte posibil pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii în cursul acestei nopţi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108