REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Care este starea Oanei Roman, după ce a fost testată pozitiv cu COVID?

Care este starea Oanei Roman, după ce a fost testată pozitiv cu COVID?

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 00:00 473

Anul acesta sărbătorile nu au fost prea fericite pentru Oana Roman. Vedeta a fost testată pozitiv cu Covid-19 și nu s-a simțit deloc bine.

Care este starea Oanei Roman, dupa ce a fost testata pozitiv cu COVID?

Fiica lui Petre Roman a trecut prin momente destul de dificile, dar a avut norocul de a-l avea lângă ea pe fostul soț, Marius Elisei, care a avut grijă de ea și a petrecut timp prețios cu fiica lor, pentru a nu se simți singură.

Vedeta a trecut cu greu peste aceste zile, însă și-a găsit puterea, de fiecare dată, să își țină fanii din mediul online la curent cu starea sa de sănătate.

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate după ce a fost infectată cu Coronavirus

Oana Roman a petrecut Paștele acasă, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19. Vedeta nu se aștepta să i se întâmple asta tocmai de sărbători, mai ales că își dorea cu siguranță să fie și lângă mama ei de Paște. Nu a fost singură, însă, iar asta a ajutat-o să treacă mai repede peste boală.

Fostul soț și fiica sa au fost alături de ea și au încercat să îi ofere confort pentru a depăși această perioadă dificilă.

În tot acest timp, fiica lui Petre Roman a fost activă pe rețelele de socializare și și-a ținut urmăritorii la curent cu starea sa de sănătate. Chiar în urmă cu câteva ore vedeta și-a anunțat fanii că rezultatul ultimului test a fost negativ, însă se simte rău în continuare.

Vedeta îi mulțumește lui Marius Elisei că a acceptat să fie lângă fiica lui și să facă activități cu ea pentru a nu se simți singură de Paște.

''Vești bune. Eu am de azi test negativ, iar Isa și Marius la fel. Totul bine. Doamne ajută! Azi am deja testul negativ, dar încă nu mi-am revenit cu vocea sunt încă foarte fonfăită, îmi curge încă nasul și tușesc un pic. Aș fi vrut să ies, dar e mult prea urât afară.

Am încă o voce ciudată și încă nu mi-am revenit complet, dar o să fiu bine. Voiam să mulțumesc prietenilor care au fost lângă mine cât am stat în casă și mi-au trimis cozonac, mâncare și gânduri bune. Și mulțumesc și lui Marius carea fost de acord să stea cu Isa jos și să meargă cu ea la slujba de Înviere și în parc duminică, astfel încât ea să nu stea singură'', a transmis Oana Roman pe pagina sa personală de Instagram.

Marius Elisei a fost lângă Oana Roman în cele mai dificile momente

Deși Marius Elisei și Oana Roman au trecut printr-o despărțire în urmă cu doar câteva luni, bărbatul nu a ezitat și a ajutat-o pe fosta parteneră atunci când a dat de greu. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că fostul soț i-a fost alături, i-a cumpărat medicamente și a ajutat-o cu Isa cât timp a fost infectată cu  Covid-19.

” Fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea, ca să nu fiu singură”, a mai spus Oana Roman, pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cui ii pasa?si nu este vedeta decit in mintile voastre prafuite si afumate.este o maimuta sugace!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468