REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CARE sunt LOCURILE din CONSTANȚA unde se vând DROGURI

CARE sunt LOCURILE din CONSTANȚA unde se vând DROGURI

Replica API 9 iulie 2020 | 16:42 9293

Un tânăr a fost prins, la malul mării, de două ori, cu droguri asupra sa. Acesta a recunoscut faptul că este consumator, că din 2016 a folosit etnobotanice, după care a trecut și pe alte substanțe, el fiind prins cu canabis. În plus, acesta a relatat anchetatorilor de unde se procură droguri în Constanța, dând câteva exemple, precum zona CET, zona Trocadero sau zona Peninsulară. Cu mențiunea că ar mai fi și altele, însă el nu a achiziționat de acolo.

click pe imagine

Tânărul este fără antecedente penale, judecătorii aplicându-i măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 (șase) luni pentru comiterea infracțiunilor de deținere fără drept de risc pentru consum propriu.

Zona CET (lângă școala Jean Bart)

Acesta a fost depistat de către oamenii legii, de două ori, cu droguri asupra sa. Prima dată a fost depistat de către o echipă formată din lucrători ai Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, care au apreciat că inculpatul a manifestat un comportament suspect. S-a constatat că inculpatul, minor pe atunci, avea asupra sa trei bile din folie de aluminiu, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde provenind din muguri pe care le-a predat jandarmilor, la solicitarea acestora. Cu ocazia acestei prime depistări, tânărul a susținut că cele trei bile din folie de aluminiu conțineau muguri de canabis, pe care i-a cumpărat contra sumei de 30 lei de la o persoană necunoscută din zona Școlii Spectrum. Acesta a menționat, de asemenea, că este consumator de circa 7 luni, respectiv din luna septembrie 2017.

zona Lupoaică

În zona CET, a școlilor și la Lupoaică

A doua oară a fost depistat în dreptul Școlii Gimnaziale Jean Bart, unde a fost depistat de o echipă formată din lucrători ai GMJ Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

La solicitarea jandarmilor, a predat din buzunarul drept al gecii pe care o purta, o bucată de hârtie de culoare maro deschis, împăturită, ce conținea fragmente vegetale (inflorescențe) de culoare verde. Proba a fost supusă unei constatări tehnico – științifice, iar prin raportul de constatare s-a stabilit că proba este constituită din 0,2 grame Cannabis.

Cu prilejul celei de-a doua depistări, minorul a pretins că ar fi cumpărat fragmentele vegetale tot din zona Școlii Spectrum cu suma de 10 lei. Tot el a mai precizat că un alt loc de unde mergea să procure drogurile era în zona Lupoaică, dar și la CET.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca le-ati dat pontul drogatilor
0
0
degeaba dati lista cu nume si locuri, atata timp cat politia isi ia partea nu vor deranja pe nimeni. numai cand in presa apar cazuri de moarte suspecta din cauza drogurilor atunci se mai face putina miscare. exemplul tiganului de langa caminul de la facultatea ovidiu , a vandut bine mersi timp de 3 4 ani , jandarmi intrau, luau partea si plecau ... deabia dupa putin tam tam in presa l-au saltat. asa ca cea mai vinovata e justitia, politia etc ... plus ca o mare parte din IPJ consuma coca si stau la masa cu camatarii ps pe astia cu verde bio trebuie sa ii excludem, au intentii bune
1
0
Se vand si la "La canapele"lucratorii...
1
1
Dar o muie nu vreti voi .? Astia care mancati cacat ? Si care va futte grija . ?de x si y
3
9
Sa veniti si pe la Navodari sa ii cautati pe cei care vand droguri ca sunt o multime
7
1
Si la Trocadero este Bogdan Arsene care mananca ciuperci halucinogene si umbla pe bulevarde
5
3
Da adunatii ma politistilor pe delleri astia odata pentru ca nu sunt atat de greu de gasit,aici unde sunt eu si esti prins cu un gram de cocaina te verifica ce venit legal ai ce detii si cum traiesti,daca nu ai venituri legale te leaga imediat pt.ca intrebarea este:"tu cu ce bani traiesti ma?,"dupa care daca castigi bani legal dar nu poti sa justifici tot ce ai tot legat esti.
11
1
Raducanu, Fratii Lepadatu, Temer Mala Calu Fratii Onicel toti trei Verde, Sinan, Raim, Riat... lista mare. Pe astia cand ii imprastuati? Politia stati nas in nas cu ei.
12
2
In Cernavoda NET !!!...DOAR LA KG !.
5
1
Captura impresionanta 0.2g si niste distrusi care vand plante crescute la neon in apartament
10
2
Nu mai cumparati. Vor da faliment. Puneti un prieten sa va bata cand vreti sa cumparati.
19
2
mai e una pe coltul dintre labirint si bratianu chiar in fata la amanet.
13
1
In km 4-5 linga librarie si la terasa Safari vinde Manuta Vira Bidi Grigorenco Albina Calu Oaie Placinta Velicu Broasca Toti acesti infractori se strang dupa ora 16 si asteapta clientii
21
1
Peste tot daca vrei si unde nu vrei . Zona peninsulara , cet , bulevardu mamai , langa anaf de la modern , pe strada sarmisegetuza langa bazinu de inot , cel putin eu cunos locurile astea si vreau sa spun ca de ani de zile vand nestingheriti . Daca eu cunosc atatea locuri si stiu ca de ani de zile se vand etnobotanice in locurile alea , oare politia de ce pana acum nu iea starpit ? Jandarmi ii tot prind pe amarati care se drogheaza si ajung la BCCO . Dupa atatia ani nu au reusit sa ii bage la zdup . Cred ca nici nu va imaginati in cate locuri se vand droguri . Oare de ce sa ajuns aici ?
19
1
Pfffffiiiuu ma speriasem credeam ca puneti si 4 5
13
1
Asa... dati-le locurile ca poate nu le stiu..Va iese si voua ceva la afacerea asta? Macar de-o nara...
17
4
Raducani Raducanu
10
2
drogurile se vand la cet boca si sagetile,km5 druga si sageata lui birlic,piata chiliei sedan si sagetile si politia isi ia partea.
31
2
Sai ia odata pentru todeauana ca uite asa se distrug tineri si famili si tot asa ..clica mare e la lupoaica si trocadero pe ion lahovari ...stefan cel mare si tot asa
17
5
Moara moara
10
5
Pe stefan cel mare ,in diagonala cu sediul sri este un amanet unde sta o cioara toata ziua.Cred ca vine droguri.
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108