REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Carmen Dan, prima reacţia după criticile lui Iohannis privind acţiunea Poliţiei în cazul şoferului cu numere anti-PSD

Carmen Dan, prima reacţia după criticile lui Iohannis privind acţiunea Poliţiei în cazul şoferului cu numere anti-PSD

Replica API 6 august 2018 | 02:38 384

Ministrul Internelor Carmen Dan a comentat, într-o intervenţie telefonică la România TV, reacţia preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la scandalul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD.

"Asistăm la un alt atac al președintelui, pentru că deja ne-am obișnuit. Dl președinte atât poate, atât face. Asistăm la un atac în contextul unei încercări de reabilitare a opozitiei. A acuzat actualul Guvern că ar fi iraţional şi ireal, ei bine Executiv este unul cât se poate de real, altfel salariile medicilor nu ar fi crescut, pensiile nu s-ar fi mărit şi economia nu ar fi fost la nivelul actual Prin atacurile de astăzi, președintele Iohannis ignoră, prin participarea la o acțiune politică a unui anumit partid politic, voturile românilor, care ar trebui să fie reprezentați de un șef de stat independent politic din toate punctele de vedere", a spus Carmen Dan la România TV.

Ministrul Internelor a vorbit şi despre reacţia preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la scandalul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD.

"Îmi permit să-i spun domnului președinte că este într-o mare confuzie. Dacă domnia sa consideră acum opiniile politice trebuie să conțină cuvinte obscene, atunci l-aș provoca, cunoscându-i eleganța pe care vrea s-o afișeze, dar nu o are, să ne reproducă și nouă lozinca respectivă. (...) Eu spun că este mai mult decât evident că dânsul deja a început campania electorală și probabil acum lansează noile tendințe în materie de exprimare a opiniilor politice. Este un mesaj de campanie. Atâta timp cât ministrul de interne a avut o atitudine rezervată şi nu s-a implicat în actiunea poliţiei, aceeaşi atitudine ar fi trebuit să o aibă si el", a comentat Carmen Dan.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că situaţia din România este fără precedent şi acuză Poliţia Română că ridică de pe stradă persoanele care se exprimă împotriva PSD.

"Persoanele care îndrăznesc să îşi spună opinia public anti-PSD sunt luaţi de Poliţie. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat din anii comunismului. Am ajuns să dăm cu piciorul la ce au construit generaţii de români, am ajuns să dăm cu piciorul la bunăstarea românilor, la imaginea ţării", a declarat Klaus Iohannis, la şedinţa PSD.

La începutul săptămânii, Brigada Rutieră a anunţat că şoferului autoturismului cu numere preferenţiale înmatriculat în Suedia, i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal. Vineri, poliţiştii au anunţat că vor propune clasarea dosarului.

Citeşte mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand traditionalul ''muie psd''!!! In al doilea rand multa muie tie si ma-tii care a fata asa un avorton ca tine!
3
1
scria MU1E P5D nu se mai luau militienii de el
2
1
MUIE Iohannis, MUIE PNL, MUIE PMP, MUIE USR, astea sunt numerele de inmatriculare vazute de mine in Bucuresti. Multa MUIE cacatilor care au comentat mai jos si care nu stiu decat cuvantul MUIE
2
5
Va rog sa o scuzati pe dna Carmencita ca a dat cam tarziu un raspuns.Nu putea vorbi cu gura plina!!!!!!
4
2
si votantilor acestei grupari de analfabeti rau-intentionati.Sa le sugeti in primul rand pulile tiganilor din H.Coanda si negrilor africani,plantati acolo de iubitul primar mazare,idolul pensionarilor.
2
2
@cezar : Pt ca pesedistii merita cu varf si-ndesat : MUIE PESEDE !!!
3
2
Jos PSD inseamna lozinca importiva partidului respective,iar ,,muie'' este o zicere obscena. Daca totusi Iohannis este convins ca muie nu e injuratura si e cumva la liber,atunci ,,muie Iohannis''.Care e problema? Multa muie in politica de toate partile,de ce doar pentru PSD?
2
3
Multa muie psd-ului si votantilor sai!!!!
6
3
muie cu ie
0
3
Pacat ca presedintele tarii se implica in astfel de ineptii in comportamentul sau politic si public,mas intreba in calitatea lui de profesor,ce ar fi raspuns unor copii daca lar fi itrebat,ce reprezinta inscrisurile pe astfel de placute sau alte lozinci,lear fi spus ca traim intro societate normala,pe cand diferenta de opinii se poate duce si pe o cale civilizata,lipsita de asemenea adversitati triviale,ori sunt mai usor de exprimat de acesti asa zisi intelecuali ca mari doctoranzi ai zilelor.
3
2
Tovarasea secretara a iesit la bataie la indicatiile lui Dragnea.Vor cunva sa il suspende, ca sa nu mai auda poporul adevarul.
6
3
suntem ceeace mancam toata ziua si facem poate si de doua ori pe zi!!!!
1
0
prostanaco pleaca acasa ca puti ca toti psdisti
5
4
Are figura de cealie clar nu mai constientizeaza de multa vreme ce face si e in stare de orice sa ascunda povara mentala.sarmana provinciala trista
5
4
Mai ai tupeul sa vorbesti parasuto?
12
5
M... Johanes, M...Carmen si toti idiotii O manivela a bulversat prostii.
3
7
Muie PSD, muie psd, muie psd....
17
5
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
8
20
Muie PSD, muie Carmen Dan!!!!!
19
6
Nu-i de reprodus sloganul ,deci nu exista lingvistic.Neexistand nu produce nici efecte.Intelege cine poate, cine nu,ramane cum am stabilit.
13
4
oricum, pesedistii, fiind de o inteligenta sclipitoare, s-au bagat singuri in cel mai negru cacat. Femeia de servici carmenuta adanceste si mai mult situatia. Deci, deja super consacratul, muie pesede !
21
5
mai analfabeto, mai fosta secretara de scoala generala, mai neica nimeni, cum iti permiti tu-o inculta, un pres si o sluga a puscariasului draknea, ajunsa din intamplare intr-o astfel de pozitie? Chiar nu iti este rusine, ai impresia ca toti suntem de teapa ta si a anlfabetilor, ce nustiu inca sa citeasca desi si-au cumparat diuplome cu studii superioare- nu uita poporul nu accepta in veci haita voastra dse hoti, borfasi, excroci, analfabeti- veti infunda, cat de curand, puscaria- pe viata. Cum ti-ai permis tu- astfel de comentarii? In locul tau as fi ibntrat in pamant de rusine. Ai impresia c
23
7
Muie Felix Stroe, muie Carmen Dadan, Muie PSD
22
7
Grupul infractional organizat care conduce guvernul are nevoie de liniste. Are nevoie ca toata lumea sa taca si sa se faca ca nu observa japca. Daca electoratul PSD poate fi dus usor cu presul de Antena 3, ei bine, restul populatiei active, care munceste eficient, simte din greu povara guvernului populist.
23
6
Aceasta panarama sau mai bine zis MARIONETA adusa de MERKEL sa ne conduca pot sa ma exprim ca nici NECESITATILE FIZILOGICE nu le pot da pe el...Este ultima GASCA DIN PIATA GRIVITEI CONSTANTA CACATA DE ALTE GASTE SI GASNACI.CAND NE VA SPUNE CATI BANI A DAT PE CASELE CIORDITE PRIN FALS,CATI BANI A DAT PE IMPOZITELE FACUTE DIN MEDITATII SI CATI COPII A PRADUIT ATUNCI ACEST SPECIMEN URMAS A LUI HITLER ESTE CEL MAI MARE RAU CARE LA PUTUT AVEA ROMANIA.
9
20
Sa vedem reactia chiriasului de la Cotroceni cand va vedea numarul meu de inmatriculare "MUIE IOHANNIS". La cana nesimtire are cred ca va folosi zambetul sau celebru si va merge mai departe.
12
26
Duoamna dan cam va luceste mutra de cata substanta scrisa pe numarul de la masina folositi
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108