REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Carmen Dan, RAPORT despre protest: Au fost identificate sute de persoane care au comis violențe. Îl pot prezenta și în CSAT

Carmen Dan, RAPORT despre protest: Au fost identificate sute de persoane care au comis violențe. Îl pot prezenta și în CSAT

Replica API 19 august 2018 | 00:00 173

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, anunță că au fost identificate sute de persoane violente de la protestul din 10 august, menționând că datele vor fi prezentate parchetului, conform stiripesurse.ro.

"Până acum, Jandarmeria a identificat sute de persoane care au comis violențe. Ele se află acum în proces de identificare. (..)Nu a existat un organizator care să-și asume responsabilitatea legală. Legea reglementează și adunările publice spontane, dar nu am fost într-o astfel de situație.

Acest protest a fost anunțat în spațiul public și în mass-media. Acest raport are 90 de file și e clasificat secret de serviciu. Natura clasificată este dată de faptul că informații date vizează date solicitate unor instituții. E vorba de aproximativ 2 terabiti de imagini", a declarat Carmen Dan.

"Nu am nicio ezitare să prezint raportul comisiilor parlamentare, Guvernului sau CSAT. Pentru că s-a vorbit de convocarea mea la comisia de ordine publică, menționez că nu am primit nicio informare oficialî în acest sens, dar sunt pregătită să prezint oricând aceste date", a mai spus ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca erau sute de persoane care au provocat violente trebuie sa fie si sute de persoane violentate din randul fortelor de ordine ca doar nu s' au batut protestatarii intre ei.Iar informatia asta ca au fost sute persoane violente cine a scos-o pe goarna?
3
0
Mai secat la coaie sugea mi ai pula
0
4
Fa muie....reee,baga-ti in arest prostavanii care au pierdut arma.Sunteti ca ciobanii fara bete.La puscarie cu voi ptr nerespectarea regimului armelor.Priviti poze cu paralizata la protest,isi tinea capatana cu mainile pt ca ii era grea casca pe cap si niste boi o inzestreaza cu armament si munitie ?Panaramelor voi nu vedeti cu cine plecati in misiuni ? Ati ajuns sa scoateti la miting tarfe si zilieri de sate?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108