REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Carosabil construit de la zero pe aleea Constantin Bobescu din Constanța

Carosabil construit de la zero pe aleea Constantin Bobescu din Constanța

Replica API 12 noiembrie 2019 | 03:46 849

Primăria Municipiului Constanța continuă să îmbunătățească condițiile de circulație în cartierele Constanței.

Angajații SC Confort Urban SRL au finalizat ieri lucrările de reamenajare pe aleea Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor. S-a lucrat intens la consolidarea infrastructurii terenului, în etapa premergătoare procesului de asfaltare. 155 de metri liniari au fost asfaltați, strada de pământ fiind înlocuită de o arteră pe care traficul rutier se poate realiza în condiții optime. Programul de investiții în trama stradală continuă pe strada Titus Cergău din cartierul Compozitorilor. Echipele administratorului drumului public vor acționa pe cel de-al doilea tronson al străzii. Similar, în cartierul Baba Novac se va interveni pe străzile Cernica și Prelungirea Barbu Delavrancea.

Facem apel către locuitori să manifeste atenție și înțelegere în zonele în care se efectuează lucrări.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sta vreun smecher pe acolo. Sau mai multi. In cartierul Tomis Nord sunt zeci de alei vai de capul lor. Nu mai au trotuare pentru pietoni,caci stau masinile, spatiul verde este transformat in parcari.
2
0
Dar de strada Nicolae Kirculescu cand va apucati
1
0
Sa va ia dracu cu asfaltarea pe bucati. Mergeti Pe Constantin Bobescu in jos spre Baba novac sa vedeti cum traiesc oamenii aia care platesc taxe si impozite . Nu va ganditi ca ati fluidiza traficul facand o cale rapida intre eliberari si baba novac ? Idiotii dracu
4
0
dar nu trebuie sa va laudati si sa faceti articole din ceva ce intr-o tara inormala este firesc sa se intaple . credeti ca veti obtine mai multe voturi daca faceti ce trebuia sa faceti din prima zi a mandatului . Fagabontule vrei sa iti speli pacatele pe ultima suta de metrii sa te voteze ma-ta de 100 de ori ca oamenii cu capul pe umeri nu te vor vota in veci . Esti prea prost zici ca esti viu .
3
0
ia uite ce vila frumoasa se vede in dreapta,nu?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108