REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cartierul Compozitorilor, încă o rundă de inundaţii şi noroaie!

Cartierul Compozitorilor, încă o rundă de inundaţii şi noroaie!

Replica API 15 iunie 2016 | 00:00 184

Disperarea locuitorilor din cartierul Compozitorilor atinge, din nou, apogeul! După ce şi-au reparat singuri străzile, punând mână de la mână şi turnând cantităţi industriale de piatră, angajaţii administraţiei locale - autoritate care, de altfel, ar trebui să se preocupe de situaţia semnalată de zeci de ori de locuitorii de aici - au readus străzile la starea iniţială. Asta, în urma unor săpături executate în zonă, mai exact pe strada Nicolae Kirculescu. În urma lucrărilor, toată piatra a fost îngropată şi a fost scos la suprafaţă pământ. După ultima ploaie, noroiul a fost până la gleznă, se plâng locuitorii.

„Până acum, ca să putem circula cât de cât civilizat, am pus noi piatră pe stradă, din banii noștri, deși și noi suntem plătitori de taxe și impozite ca orice alt constănțean, iar asigurarea unor străzi practicabile este de datoria primăriei. Săptămâna trecută, ați efectuat săpături pe strada noastră, pentru a introduce nu știu ce tuburi pentru nu știu ce cabluri. Evident că în urma săpăturilor, toată piatra a fost îngropată și a fost scos la suprafață pământ.

Azi noapte a plouat foarte tare. Pe strada noastră, noroiul este până la gleznă! Mălina alunecă prin șanturile formate! Suntem mai rau ca în lumea a treia! Solicitarea mea este să luați măsuri pentru a face strada practicabilă măcar la nivelul la care a fost. Nu mai pun în discutie asfaltarea, pentru că am mai cerut acest lucru și mi-ați răspuns că pentru strada noastră nu sunt fonduri anul acesta. Sper că macar la anul să fie!“, s-a plâns Mariana Enache.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108