REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cartierul KM 5, între LUX și DEGRADARE

Cartierul KM 5, între LUX și DEGRADARE

Replica API 16 iulie 2020 | 12:35 3207

Zona Km 5 din Constanța este o reală oază de liniște, după spusele locuitorilor. Cu toate acestea, sunt și părți negative care umbresc vilele de lux ale ”baronilor„ locali. Acestea sunt reprezentate de casele ce stau să pice sau de buruienile crescute fără noimă.

Constanța are printre acele multe părți negative și câteva pozitive care îi fac pe constănțeni să nu renunțe la orașul martir de la malul mării. Printre altele, unele zone ale orașului sunt adevărate ’oaze de relaxare’, după spusele unora.

Mai exact, una din aceste zone este Kilometrul 5 , acolo unde liniștea domnește pe străzile nou reabilitate. Pe lângă liniște, de îndată ce pășești pe strada Pandurului, vilele de lux și verdeața te izbesc și îți dau impresia că ești într-o cu totul și cu totul alt oraș, sau poate chiar undeva în străinătate.

Luxul este umbrit de ’modești’

Contrastul între lux și casele modeste este destul de mare și asta au observat și persoanele modeste care nu și-au permis astfel de case.

„Într-adevăr zona a crescut foarte mult în ultimii ani iar casele acestea așa mari ne fac să ne simțim un pic... rău, pentru că noi, oamenii modești oricât am munci și oricât am încerca să strângem nu ne putem ridica o astfel de casă.

Așa-i poate că luxul este acoperit de noi modeștii, dar nu avem ce face. În rest, este un cartier foarte liniștit, curat și cu oameni liniștiți fie că sunt bogați fie... modești” a declarat pentru Replica un localnic al cartierului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oras martyr ? Esti nebuna. Lucrezi pentru replica
1
0
un articol de cacat daca acolo sunt case de lux dute tanti si uitate pe la Kamsas sau primo sa vezi vile , singurul lucru care nu inteleg toti fug de km 5 e un cartier linistit cu strazi late si intre adevar liniste, ce nu inteleg multi ca lumea buna vrea liniste toti avem masini, fraeri vor in centru sa aiba 200m de teren cu casa si sa caute o ora parcare si cand vor sa plece mai bine vi de la cumpana da stam in centru cu strazi de 5 ml
1
0
Stau la intrare in Piata Km 5 si provoaca lumea la scandal
1
0
fugiti bah cu tzaranoii astia...! daca este de lux , ce puteti zice de vilele din faleza Nord cu vedere la mare sau in apropierea plajelor...?!?
6
0
Asta cartier select? Nici nu ar trebui saapartina Constantei
5
0
Daca un gard obisnuit din fier "forjat" si 3 brazi in fata casei inseamna lux...
4
2
care gask, cine sunt golanasii astia mici de cartier de la periferie?
5
2
Un cartier linistit,in kre gask lui Druga si Manuta taie si spanzura.Fara aprobarea acestor serifi ai cartierului Km 4-5 ,inclusiv Km 5 nu misk mai nimic!
3
3
Modestia reprezinta cetateanul onest al acestei tari care trudeste zilnic ptr a subzista. Luxul apartine celor care au facut averi nejustificate.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108