REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

CAT EXPO SHOW la Constanţa: concurenţii pe care nu ai cum să nu-i îndrăgeşti!

CAT EXPO SHOW la Constanţa: concurenţii pe care nu ai cum să nu-i îndrăgeşti!

Replica API 25 septembrie 2019 | 00:00 638

Cat Expo Show, eveniment pufos şi drăgălaş organizat pentru felinele din Constanţa, în VIVO, pe 21 septembrie, respectiv 22 septembrie 2019, a adunat laolaltă peste 100 de mici feline de toate rasele, iubite şi pregătite pentru a câştiga diverse titluri şi pentru a fi admirate de cei prezenţi în mall. În cadrul evenimentului s-au putut afla metodele de îngrijire, moderne sau tradiţionale, care au făcut din animalul îndrăgit de proprietari un bun concurent la titluri precum: Best in Show, Best of Best adult sau Best of Best absolute.

Diversitatea este un lucru ce nu trebuie ignorat, evenimentul fiind gazdă a unei varietăţi mari de rase precum: Maine Coon, Persană, Ragdoll, Sacră de Birmania, Norvegiana de Pădure, Siberiana, Angora Turcească, Britanica, Burmeza, Singapura, Bengaleza, Devon şi Cornish Rex, Albastră de Rusia, Sphynx şi Don Sphynx, Orientală, Siameza. Acestea au creat un cadru minunat pentru iubitorii de animale, frumuseţea fiecărei specii fiind aparte şi nicidecum mai bună decât una sau alta. Expoziţia a fost desfăşurată cu îngrijitori de pisici din mai multe ţări precum: Grecia, Bulgaria, Polonia, Anglia.

În cadrul expoziţiei, micuţa Sofy, o pisică din rasă British Shorthair Spoty a câştigat titlul de Best of Show Junior. Piscuţa are numai 3 luni de zile şi abia a început să participe la concursuri. Stăpânii acesteia deţin o crescătorie de pisici British Shorthair, iar multe dintre acestea au participat alături de Sofy, însă cel mai important titlu a fost luat de micuţă. Crescătorii spun că nu este un lucru uşor să iubeşti şi să îngrijeşti un animal, iar evenimentele de genul acestuia sunt un prilej foarte bun pentru a informa oamenii despre metodele moderne de îngrijire a animalelor şi despre responsabilitatea pe care o ai atunci când deţii o pisică. În România, dintre oamenii care adoptă sau cumpără pisici sunt foarte puţini care le şi îngrijesc corespunzător şi reuşesc să le păstreze puritatea rasei.

Între proprietarii de pisici de rasă care s-au prezentat la concurs cu felina îndrăgită s-a numărat şi fiica primarului din Poarta Albă.

Iulian RUSU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumoase feline !
5
0
Pai voi desteptilor, scrieti despre asa un eveniment - si asa f rar in cta- dupa ce au trecut 3 zile? Chiar sunteti ......? De ce mai scrieti? Daca nu ati fost in stare sa scrieti inainte.... Bine ca ne dati doar stiri despre politicieni, despre care chiar nu ne intereseaza caci nici pe ei nu-i intereseaza de noi. Vrem stiri economice, nu despre fiecare propozitie a fiecarui corupt din parlament.
18
0
Foarte frumos , miauuu
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272