REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cât va costa gigacaloria în această iarnă, în Constanţa?

Cât va costa gigacaloria în această iarnă, în Constanţa?

Replica API 14 octombrie 2017 | 17:36 551

Decebal Făgădău

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a subliniat în cadrul unei conferințe de presă faptul că încă nu s-a luat nicio decizie punctuală asupra prețului gigacaloriei la căldura și din cauza faptului că nu s-au definitivat discuțiile cu ministerele abilitate. Însă, acesta ține să precizeze faptul că de când a ajuns pe fotoliul de primar, fie interimar, fie ales, prețul la gigacalorie s-a menținut la aceeași valoare- 250 de lei, speculând astfel faptul că există o posibilitate foarte mare ca acesta să își păstreze valoarea și în acest sezon de iarnă.

„Nu voi comenta pe acest subiect până nu finalizez discuțiile pe care le am cu Ministerul Energiei, Ministerul Dezvoltării. Vă pot spune că la fel ca în fiecare an preocuparea mea pentru căldura constănțenilor începe din iulie-august. Probabil că ați văzut că au fost tot felul de tensiuni, probleme la nivelul Guvernului. Înțeleg aceste momente pe care le traversează Guvernul.

Ultima revenire la solicitările noastre poartă data de ieri (n.r. 12 octombrie 2017). De altfel, săptămâna trecută am avut întâlnire la Ministerul Energiei, cu reprezentanții Electrocentrale Constanța, Romgaz. Nu înseamnă că nu mă preocupă acest subiect, doar că înainte de a lua o decizie și de a propune Consiliului Local o politică pentru sezonul rece 2017-2018, trebuie să am toate elementele definitivate.

Cred că până în momentul de față, constănțenii nu au niciun motiv să nu vadă consecvența mea în a păstra prețul gigacaloriei, indiferent dacă am primit sau nu ajutoare din parte Guvernului, gigacaloria a fost 250 de lei din momentul în care eu am devenit primar interimar la acea dată”, a punctat primarul Decebal Făgădău.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sacou de primar are machedonasul, ce tinuta de... Se vrea regele Spanie !? Il doare fix in .... de gigacalorie.....de problemele constantenilor...etc., omul isi etaleaza tinutele de mafiot.
3
1
Cum mortii vostrii se face ca la articolele cu felix stroe nu se poate comenta. Sa va iaou mortii si familiile in pl si voia si lu penalu ala de felix
12
1
dar de cei cu centrale proprii nu te intereseaza sefu?. Subbventii si pentru noi cu centrale proprii, de ce ne discriminati?
4
4
e mai bine sa stai la radet la mocangeala decat sa ai gaze , ptr ca acolo daca nu ai platit 1 luna le-a taiat. la radet stai 10 ani fara sa platesti , restantier. tara de trantori si pomanagii
7
1
Pai te doare, pt ca din banii tai se subventioneaza.
9
1
Cam curva e redactia care cenzureaza comentarii la articole.
11
0
Ma doare in kur o, am centrala pe gaze
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108