REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cătălin Rădulescu dă noi detalii despre Liviu Dragnea: „Externarea va avea loc, probabil, ori în această seară, ori mâine“

Cătălin Rădulescu dă noi detalii despre Liviu Dragnea: „Externarea va avea loc, probabil, ori în această seară, ori mâine“

Replica API 19 martie 2019 | 00:00 226

Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, medic de profesie și apropiat de Liviu Dragnea, a vorbit despre starea de sănătate a liderului PSD. El spune că Dragnea se simte mai bine acum și ar urma să fie externat astăzi sau mâine.

„Starea de sănătate a domnului președinte este mai bună. Se pare că nu se va apela la o intervenție chirurgicală. Se va merge pe proceduri medicale de genul gimnastică sau kinetoterapie. Externarea va avea loc probabil ori în această seară, ori mâine. Apoi începe să funcționeze în mod normal venind la Parlament.

Eu am discutat cu el și înainte să aibă astfel de stări și mi-a spus de mai multe ori că-l doare spatele și chiar îi spuneam că trebuie să facă kinetoterapie și gimnastică. Și eu am avut acum câțiva ani și mi-am revenit.

De obicei este la nivel lombar și este periculos. Asta se întâmplă și la sportivi sau și când stai foarte mult jos. Atunci trebuie să faci gimnastică medicală”, a declarat Cătălin Rădulescu la Realitatea TV.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum cativa ani spuneam despre Caragiale ca este actual "cand vorbeam de politicieni"acum este depasit .Bravo Dragnea ce faci tu si PSDul in zilele de azi nici marelui scriitor nu i-a trecut prin cap,ar fi scris o piesa de teatru traznet.
2
0
Normal, durerea infatisarii de luni de la Curtea Suprema s-a estompat brusc.
3
0
nu atinut poanta ce hernia, sa crapi puscariasule, nu iti este rusine sa inventezi atatewa matrapaslacuri doar sa scapi de puscarie- nu vei scapa nenorocitule- vei lua pe viata ptr INALTA TRADARE- referendumul ptgr corupti va v-a scoate definitiv din viata politica- tu ai fost o greseala, o mare greseala- dar se va rezolva. Teldrum va ajunge la procurorul sef european KOVESI CARE -SI VA INCEPE MUNCA FIOX CU TEL DRUM
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108