REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cati Hristu s-a făcut băiat bun: dă cu subsemnatul la Poliţie, periodic

Cati Hristu s-a făcut băiat bun: dă cu subsemnatul la Poliţie, periodic

Replica API 23 ianuarie 2013 | 00:00 211

Fostul primar din Cogealac,

Fostul primar din Cogealac,

Fostul edil din Cogealac, Cati Hristu, s-a făcut băiat cuminte. De când a ieşit din arest, un nou obicei s-a infiltrat în viaţa-i şi aşa destul de încărcată. Este vorba despre vizitele la Poliţia din localitate, unde trebuie să dea cu subsemnatul şi să facă dovada că faptele rele se ţin departe de el. În rest, programul este încărcat: şedinţe la Consiliul Local şi afaceri.

După scandalul cu săbii şi pistoale de la Cogealac, în urma căruia Cati Hristu (primar la acea vreme), dar şi alţi cinci localnici au fost arestaţi, apele par că s-au liniştit. Din câte se pare, arestul i-a făcut bine lui Cati Hristu, acesta dând dovadă de un bun comportament în ultima perioadă. Aflat în stare de libertate sub control judiciar, fostul edil pare că respectă "contractul" cu organele de Poliţie, neîntârziind să dea cu subsemnatul, ori de câte ori este nevoie, pentru a-şi ţine "condica" la zi. În rest, toate bune şi frumoase, fostul primar nu are de ce să-şi lingă rănile pentru că a pierdut statutul de şef al comunei, întrucât are cu ce să-şi umple timpul. Este de nelipsit din cadrul şedinţelor de la Consiliul Local, fiind prezent în calitate de consilier, bineînţeles. Iar pentru cine se întreabă ce face în rest, iată că timpul zboară precum cel mai performant avion, având în vedere că subiectul nostru mai este şi om de afaceri. Terenuri, spaţii comerciale, păi cine mai are timp să-şi plângă de milă? - ne spun locuitorii din Cogealac. Reamintim că, în 2010, Cati Hristu ar fi instigat şi plătit localnicii să forţeze firma CEZ să renunţe la intenţia de a ridica un parc eolian energetic în zonă. A fost convocat un protest, totul degenerând în violenţe. În urma audierilor, acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după care a fost pus în stare de libertate, sub control judiciar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108