REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Caz ȘOCANT la Jilava - Asasinul din Vitan şi-a cusut gura, îngrozind gardienii. Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem

Caz ȘOCANT la Jilava - Asasinul din Vitan şi-a cusut gura, îngrozind gardienii. Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 217

Asasinul plătit Vitalie Proca şi-a cusut gura cu ac şi aţă, la Jilava, îngrozind gardienii. El a ales să se automutileze ca formă de protest, după ce a fost sancţionat în închisoare.

Asasinul plătit Vitalie Proca a îngrozit personalul Spitalului enitenciar Jilava, scrie Spynews, după ce şi-a cusut gura cu ac şi aţă, în semn de protest pentru că a fost sancţionat. Internat la Jilava cu tuberculoză, raketul moldovean a fost prins cu un telefon mobil.

Aparatul i-a fost confiscat şi i s-a făcut raport, ceea ce l-a înfuriat teribil. Şi-a procurat un ac şi aţă şi şi-a cusut efectiv buzele una de alta. Cei care l-au găsit asa, plin de sânge, s-au îngrozit.

Condamnat la aproape 22 de ani de pușcărie, basarabeanul Vitalie Proca a devenit celebru în România după ce, în primăvara lui 2012, a fost angajat să-l omoare pe liderul interlop nemțean Puiu Mironescu. Proca l-a confundat, însă, pe Mironescu și a tras cu o mitralieră într-un alt bărbat, care a scăpat ca prin minune, cu toate că a fost ciuruit.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criminali periculosi sant aia care gandesc nu pic. Asta a vrut sa spuna ca in puscarie totul se plateste.Dai banu la gardian nu te vede, te crezi smecher iti inchide caraliu gura.
0
0
Executat in public rapid gorila criminala!
1
0
Si cind te gindesti ca romani cind au venit pe tancuri se foloseau de asemenea specimene. Caz concret tortionarul franz tandari. Dar istoria e ciclica mai ales ca ghita lea pus gind rau celor care stau in cotet in fata parlamentului.
0
1
Ce smecheri comentati toti ,de ce nu va duceti sa-i spuneti si lui Vitalie in fata ce aveti de spus!
0
3
Saracul asasin, este asa de traumatizat in inchisoare ! Poate ar fi mai bine sa fie eliberat !
3
0
Sa te vad acolo limbistule sa vedem ce mai comentezi
1
9
Gardienii nu sunt croitori,lasati criminalul cu gura cum si-a cusut,o singur.Chiar ma incearca un gand pios pt.asasini!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108